Konu: Vice Üniversitesi Yeniden! Akademisyen Başvuruları Açıldı!  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2023 20:23

Vice Üniversitesi Yeniden Açılıyor! Akademisyen Başvuruları Açıldı!

Geçtiğimiz yıl oldukça etkili bir şekilde çalışmalarını gösteren ve Vice halkında olumlu izlenimler veren Vice Üniversitesinin yeni eğitim döneminin çok yakında başlayacağı hakkında bilgilere ulaştık. Yeni eğitim dönemine güçlü ve farklı bir şekilde girmek isteyen Vice Üniversitesi, yaratıcı akademisyenler arıyor!

Vice Üniversitesinde Yeni Dönem!

Geçtiğimiz yıl Valachi Derneğinin destekleriyle açılan Vice Üniversitesi, oldukça önemli işler başardı. Basın & Medya, Hukuk, Yabancı Dil gibi önemli derslerde şehrin tanınan isimlerini akademisyen olarak katan Vice Üniversitesi, UNIFEST adında düzenlediği festivallerle de büyük ilgi görmüştü. Dönemin sona ermesiyle ilgisi azalan Vice Üniversitesi, Vice Şehri Belediyesinin destekleriyle beraber yeni eğitim dönemine hazırlanıyor. Öğrencilerin daha interaktif eğitimlere sahne olacağı planlanan ve yeni bölümlerin açılacağı yeni eğitim dönemi için öğrenci kayıtları çok yakında başlayacak.

Akademisyen Başvuruları Aktif!

Aynı zamanda Vice Üniversitesi, açılacak yeni bölümler için yeni ve yaratıcı akademisyenler aradığını da belirtti. Öğrencilere interaktif eğitimi en üst düzeyde sağlayacak, farklı fikirler üretip öğrencilere dersleri sevdirecek akademisyenler aradığını söyleyen Vice Üniversitesi yetkilileri, akademisyen başvurularının açıldığını resmen duyurdu. Vice Üniversitesinin web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek başvuru süreci, 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Akademisyen alımı bittikten sonra derslerin düzeni belirlenecek ve öğrenci alımı başlayacak. Yeni eğitim dönemine güçlü bir şekilde başlamak isteyen Vice Üniversitesinin şehir halkına neler sunabileceğini zaman gösterecek...

VICE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYEN BAŞVURULARINA KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYINIZ

G
Ü
N
C
E
L

HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Arşiv

Lara Clarkson
Vice News Muhabiri

Lara Clarkson, 4 Ağustos 1997 tarihinde California eyaletinde dünyaya geldi. Berkeley Üniversitesi Medya bölümünden mezun olduktan sonra Berkeley University Radio'da staj gördü ve Vice Şehrine gelerek Vice Media Group'a katıldı. Gündem ve eğlence içerikli haberleriyle ve canlı yayınlarıyla tanınan Clarkson, aynı zamanda Didiersachs Fashion adına mankenlik de yapmaktadır. Vice FM'de Chat Zone On Air ve Gündem Vice programlarını gerçekleştiren Clarkson, Vice News ekranlarındaki Son Dakika yayınlarının günümüzdeki sunucularından birisidir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.07.2023 20:23

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=383.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1067388039317438474/1110842834988302376/vice_news_yorum_banner.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.07.2023 20:58

Rumuz: Chars
Yorum: Uzun süredir beklediğim güzel haber sonunda geldi, başvurumu yaptım.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok