@cherry wine • Birincisi güzel kardeşim o 13th Friday değil Friday13th'dir.
• İkinci güzel dostum Voorhees ile Voorhes'in okunuşlarını senden bir duymak isterim.
• Üçüncüsü güzel dostum bu konuyla ilgili ticket attım kanıtlarla beraber.
• Dördüncüsü güzel dostum direkt olarak okunuşlarını google çevirinden de dinleyebilirsin yada yabancı kaynaklardan da dinleyebilirsin. (Google çeviri düzgün çevirmiyor dersen eğer evet haklısın google çeviriye cümle yazarsan sana düzgün çevirmez fakat sen eğer oraya kelime yazıp dinlersen oradaki kadın sesi ingiliz aksanıyla konuştuğundan dolayı sana doğrusunu söyleyecektir.)
• Beşincisi güzel dostum Jason Voorhes yazdığın zaman seni Jason Voorhees kanalına yönlendirecektir.
• Altıncısı dostum gelişmiş aramadan popüler sonuçları değilde direkt olarak Jason Voorhes adını tarattığın zaman senin önüne Friday13th karakteri çıkmayacaktır. O yüzden Jason voorhees ile Jason Voorhes aynı karakter değildir.
• Yedincisi dostum Jason Voorhes soy isminde ne bir ünlü var ne de wiki geçmişi olan kurgusal bir karakter var. Yani anlayacağın farklı karakterler olmasını ben sana sabaha kadar kanıtlaya kanıtlaya anlatabilirim. Sen bana neden olmayacağını kanıtlayarak anlatabilir misin?