Konu: Mathilda Honigberg - Hatalı Emote  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2023 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mathilda Honigberg @lordraven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Latrelle Lockwood

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hem dm atıyor, kendisiyle tanışıklığım yok, hemde emote atarken trollüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın.

« Son Düzenleme: 15.06.2023 07:28 UtkuJR »

#1 - 15.06.2023 07:16
Akşama savunmam gelecek .d

#2 - 15.06.2023 07:29
Daha öncesinde ard arda dm atan Lamar Pierce adlı arkadaş ile zaten aramızda bir olay var yanında gezdiriyorsan herşeyini bileceksin burada kelime oyunu yapıp bize dm attılar bizi vurdilarr diye algı yaratma.Gelelim ikinci konuya bu arkadasin olum izni Jackie DePalma tarafından Enzo Valentino'ya verilmiştir Enzo'da bana gelip gördüğün yerde oldurebilirsin dedi. Bu Rambo arkadaş tek başına benim hooduma girip kafasına göre sıktı.Diger konu emote ihlali diyorsun burada ne emoteler atıyor ayrıca trollesem 5 dakika yerden kaldırmam sizi algı yapmaya çalışmayın.Lafi uzatmayacam size sıkmadık sadece lamar Pierce adlı elemana sıkmaya calistim kacmasaydiniz size dokunulmayacakti neyse eski şikayetlerin linkini buraya bırakacağım gerekli işlemi yetkililer yapar.

#3 - 15.06.2023 07:30
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145990.0 yeterli olacağını düşünüyorum. Sonuclanabilir.

#4 - 15.06.2023 17:14
Senin Lamar Pierce karakteriyle olan husumetin beni ilgilendirmez, Jackie De Palma ne gerekçekyle CK izni verdi onuda bilmiyorum, kanıtın varsa atarsın. Benim yanımda olan adama sıktığında bana da mermi gelebilir, mükemmel aimin varsa ( yerden kaldırmam diyorsun  ::) ) .  Sonuçta realistik bakmak gerek, emote ihlaline karşı savunma yaptığını hala düşünmüyorum. Aktif rol ortamındayız sonuç olarak, havalı emote atayım derken ihlal yapman hoş değil . R20 olacaksın birde.

#5 - 15.06.2023 17:55
ORMFKAKDLKDLAMFODKFLLSLDOSKFKEİFKSLDKKF Sensin kanka yanında gezdigin adama dikkat etmezsen hasimlari çıkar senide vurur ben sana sikmadim zaten iki el arabaya ateş ettim her neyse

#6 - 15.06.2023 18:42
Aynı arabada Lamar Pierce'nin yanında düşmanlarının olduğu hooda gelmen seni onun yancısı gibi gösterir. Eğer biz silah sıksaydık sizlerde dahil olacaktınız zaten.
Bunun için bir savunma gerekmiyor dost. Düşmanın bulunduğu bölgeye gelip onu kaçırıyorsunuz, arkanızdan silah bile çekilmemesini bekliyorsunuz.  ???
Emote için şikayeti qus_furkan zaten açmış, aynı şikayeti iki kere açmanıza gerek yok.

#7 - 15.06.2023 19:53
Aynı arabada Lamar Pierce'nin yanında düşmanlarının olduğu hooda gelmen seni onun yancısı gibi gösterir. Eğer biz silah sıksaydık sizlerde dahil olacaktınız zaten.
Bunun için bir savunma gerekmiyor dost. Düşmanın bulunduğu bölgeye gelip onu kaçırıyorsunuz, arkanızdan silah bile çekilmemesini bekliyorsunuz.  ???
Emote için şikayeti qus_furkan zaten açmış, aynı şikayeti iki kere açmanıza gerek yok.

@qus_furqan 'ın açtığı şikayet farklı bir konu üzerine, benim şikeyetim hatalı emote üzerine. Havalı emotelerinizi başka oyunculara atabilirsiniz.  O:-)

Forumdan tartışma yaratmaya da gerek yok, herkes kimin kim olduğunu biliyor.  ;)

#8 - 17.06.2023 18:01
@lordraven tek seferlik uyarı geçiliyor tekrarı halinde daha büyük bir yaptırım alacaksınız.