Konu: [27.06.2023] Derrick Griffiths - Deathmatching  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 27.06.2023 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derrick Griffiths @giray the kurdish mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda bulunan kişiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06  /  03:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat üç civarı sunucunun boş olmaya yaklaştığı fakat hala işlevini sürdürdüğü bölgeler arasında olan hood bölgemizde Derrick karakteri, Svyatopolk karakteri ile OOC yakınlığını ve daha önce birliğimizde bulunması sebebiyle bazı samimi konuların kendisine tanındığı düşüncesi ile herhangi bir rol geçmişi olmadan deathmatching kural ihlalini gerçekleştiriyor, Svyatopolk karakterini hood bölgesinde sistemsel olarak düşürüyor. Videonun sonuna doğru bir Huntley ateş edildiğini görerek duruyor, ardından videoda gözükmese de geriye dönüp kaçıyor. Bu yapılan hareketle saniyeler içerisinde birden fazla oyuncu etkilenebiliyor.

Video'nun altındaki ekran görüntüsünde Derrick karakteri üç dakika sonra (Sağ altta görülür) tekrardan hooda gelerek Aleksandr karakterini düşürüyor. O sırada oyunda olmadığım için ekran kaydı o kısmı kayıt etmiyor, sadece bu ekran görüntüsüne sahibiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): DM at, yasaklan, hesap al, tekrarla. Bıkmadın mı Giray?  :manifdog

#1 - 27.06.2023 17:53
pauahahauhauahauhauahsuagauaguaısjalshaşdş neyse video almadım kısaca soyle diyeyim svyatopolku oynayan arkadaş dostum kardeşim aramızda şakalaştık dm atmak istesem seni vururum diğer arkadaşda hoodun arksında bana ateş açmaya başladı ve olan oldu
sorunuda cevaplayim biktim vallahi ya

#2 - 27.06.2023 18:03
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): DM at, yasaklan, hesap al, tekrarla. Bıkmadın mı Giray?  :manifdog
bikmadin mi giray

#3 - 27.06.2023 18:06

oyuna giris yapiyorum bu arada dostum bekliyorum

#4 - 27.06.2023 18:20

oyuna giris yapiyorum bu arada dostum bekliyorum
@BigBoss /headmove

#5 - 28.06.2023 00:00
bro kimse demiyor mu headmove kapatın rezil olursunuz diye

#6 - 28.06.2023 01:32
Derrick Griffiths karakteri DM & Hood Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak.

engo the notorious, chaos no equivalent ve eRnnnnn kullanıcılarına forum uyarı puanı eklenecektir.
« Son Düzenleme: 28.06.2023 01:38 Dusty »