Konu: Tonyalı - Wall Hack  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2023 20:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Tonyalı
Olaya dahil olan şahit karakter adı: video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: vid, ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş dm atarken wallhack kullanmış
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): neden şimdiye kadar açmadın derseniz eski şikayetleri geziyordum bu videoya denk geldim, şikayet oluşturdum.
« Son Düzenleme: 17.06.2023 20:44 GunPowder »

#1 - 17.06.2023 20:39
Şikayet altında yaşanan toxic iletilere herhangi bir cevap gelmeyecek, kısa ve öz Tonyalı'nın savunmasını rica edeceğim. Ardından kilit ve admin incelenmesine alınmasını bekleyeceğiz. İyi forumlar.

#2 - 17.06.2023 20:56
https://streamable.com/b8amjs
Görülmesi adına Streamble yükledim iyi roller

#3 - 17.06.2023 21:50
2022 yılının ya ayın 9'u yada 5'i senin ile ne bir muhabbetim var nede başka bir şeyim qualong dostum benden cevap alamadığı için içerleyip sana eski bir videomu atmış. Bu sunucuda 3-4 defa hile şikayeti yedim ve hepsinde haklı çıktım. DM sunucularında kullandığım bir hile bunu herkes kullanıyor ve kimse sorsak kullanmadığını söyler:D
Yani oyun dosyasında unuttuğum bir şey kasten kullanılmış bir şey değil eğer kasten kullansaydım klip olarak çekip bir başkasına atmazdım, savunmam bu kadar.

#4 - 17.06.2023 22:16
Merhaba, şikayetle alakam olmasa bile eklemek istediğim bir şey var.
"Ek açıklamalar(varsa): neden şimdiye kadar açmadın derseniz eski şikayetleri geziyordum bu videoya denk geldim, şikayet oluşturdum."
Bu video 2022den kalma, şikayetlerde gezinirken bulmak ne kadar kolay olabilir? Her neyse, hileye göz yummaktan platformdan uzaklaştırabilirsin. Bu tarz şikayetler için 15 gün gerekiyor, bunun fazlası hileye göz yummaktan ibaret oluyor. Şimdi bir olay yaşadınız diye eski videoları gün yüzüne çıkartmaktan yanaysanız 15 gün sınırlamasını dikkate almanız gerekiyor.

#5 - 17.06.2023 22:19
Merhaba, şikayetle alakam olmasa bile eklemek istediğim bir şey var.
"Ek açıklamalar(varsa): neden şimdiye kadar açmadın derseniz eski şikayetleri geziyordum bu videoya denk geldim, şikayet oluşturdum."
Bu video 2022den kalma, şikayetlerde gezinirken bulmak ne kadar kolay olabilir? Her neyse, hileye göz yummaktan platformdan uzaklaştırabilirsin. Bu tarz şikayetler için 15 gün gerekiyor, bunun fazlası hileye göz yummaktan ibaret oluyor. Şimdi bir olay yaşadınız diye eski videoları gün yüzüne çıkartmaktan yanaysanız 15 gün sınırlamasını dikkate almanız gerekiyor.
Örnek olarak hile şikayeti, Manifestonun yanıtı; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98994.msg352721#msg352721

#6 - 17.06.2023 22:28
2022 yılının ya ayın 9'u yada 5'i senin ile ne bir muhabbetim var nede başka bir şeyim qualong dostum benden cevap alamadığı için içerleyip sana eski bir videomu atmış. Bu sunucuda 3-4 defa hile şikayeti yedim ve hepsinde haklı çıktım. DM sunucularında kullandığım bir hile bunu herkes kullanıyor ve kimse sorsak kullanmadığını söyler:D
Yani oyun dosyasında unuttuğum bir şey kasten kullanılmış bir şey değil eğer kasten kullansaydım klip olarak çekip bir başkasına atmazdım, savunmam bu kadar.

Alıntı
DM sunucularında kullandığım bir hile bunu herkes kullanıyor ve kimse sorsak kullanmadığını söyler:D

Yani kullandığını kabul ediyorsun, pekala. Fazla uzatmaya gerek yok. Toxic iletiler gelmemesi adına incelenmesi adına kilit. Savunma için teşekkürler.

Ayrıca şahsın yediği diğer hile şikayeti, yönetim göz önünde bulundurmalı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=138892.msg916361#msg916361
« Son Düzenleme: 17.06.2023 23:51 GunPowder »