Konu: David Blackwood [GBİ, KORKU ROLÜ]  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2023 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Blackwood @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/06/2023 22:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler 25/06/2023 tarihinde arkadaşlarımız ile takılırken bize gelip sataşıyorlar ve sıkıyorlar, bugün sabha tekrardan gelip AFK olan arkadaşlarımı vuruyorlar. Bende kişiyi gördüğümde takipliyorum, kişi ile aramızda çatışma olduğunu kendiside iyi biliyor. Ondan önce zaten Dylan Cruzzu vurken kendiside içeriye kaçmıştı.
Fear RP= Kişi vurulup kaçırıldığında terminatormüş gibi yumruk yemesine veya kafasına silah dayanmasına rağmen fear rp yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Beni görüp güvenli bölgeye kaçıyor, apaçık ortada.

« Son Düzenleme: 27.06.2023 02:48 xenalways »

#1 - 27.06.2023 02:43
videoda hilen falanmı gözüktü dostum, düzenleyip düzenleyip duruyorsun. Gönder videoyu savunmamı atacağım.

#2 - 27.06.2023 02:45
videoda hilen falanmı gözüktü dostum, düzenleyip düzenleyip duruyorsun. Gönder videoyu savunmamı atacağım.

Düzenleyip durmuyorum dostum, videoyu cliphamp üstünden youtuba yüklediğimden gizliye düştü, onu düzeltiyorum. Kendine ile başkalarını karıştırma :D

#3 - 27.06.2023 02:54
Şimdi öncelikle; Fear rp rolüne gelelim. Rolümü gayet yerinde yaptım. Arada bir alt tab atmak zorunda kaldığım için chatlogu takip edemedim.

Güvenli bölgeye gelirsek. Bana bmx ile sıkmayacağına göre neden sığınmayayım dostum? Arkadan başka gelen sultan mı vardı? Bana bmx ile sıkmayacağın için oraya gittim, sende gbi kaçıyor demişsin. Bmx ile sıkacaksanda sende non-rpden ceza almak durumunda kalabilirsin.

#4 - 27.06.2023 02:57
Şimdi öncelikle; Fear rp rolüne gelelim. Rolümü gayet yerinde yaptım. Arada bir alt tab atmak zorunda kaldığım için chatlogu takip edemedim.

Güvenli bölgeye gelirsek. Bana bmx ile sıkmayacağına göre neden sığınmayayım dostum? Arkadan başka gelen sultan mı vardı? Bana bmx ile sıkmayacağın için oraya gittim, sende gbi kaçıyor demişsin. Bmx ile sıkacaksanda sende non-rpden ceza almak durumunda kalabilirsin.

Burnuna yumruk, tkeme yemene rağmen Fear yapmadığının videosu tam olarak var, aynen yazıp korku rolü sergilemediğinde benim şikayette kanıt olarak attığım sste belli.

#5 - 27.06.2023 17:53
Karakter cezalandırılacak.