Konu: Huzur, Gastronomi ve Kültür  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 04.07.2023 23:11
Başlıktaki üçlü ile bir tatilin keyfini kolay kolay hiçbir şey vermez. Fakat bir noktada üçünü bir arada yakalamak zor, belki çok şanslı olmak lazım yahut bir eş dost.
Bulunduğunuz noktada üç konu içerisinde nereleri, neyleri tavsiye edersiniz.

Seyyahlara yardımcı olalım.

Bu sene içerisinde Karadeniz turu yapacağım. Özel tavsiyeler beklemedeyim.

Haydi... :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.07.2023 04:53
Bana göre huzur için çok iyi bir anlasabileceğin bir arkadaşınla tatile çıkman gerekir, sessiz deniz kenarı yerleri, Türkiye de pek kaldı mı şüpheliyim.

Gastronomi bir tatilde beklenemez bence, ki batı bu konuda oldukça zayıf, Türkiye de öyle maalesef çok beklenti içine girmeni tavsiye etmem, yalnız ya da çok iyi bir anlasabileceğin arkadaşınla birlikle bunu kendi evinde dahil yapabilirsin, kaldığın yer buna imkan veriyor ve deniz kenarı sessiz bir yerse huzuru da yakalarsınız. Bir nebze gastronomiyi kültüre de enjekte edebilirsin, yöresel olarak düşündüğünde ben geniş yelpazede ele aldım.

Kültür ise her yerin farklı kültürleri var, bunu direkt olarak görebilirsin zaten, şehirle bağdaşman lazım, şehre uyum sağlaman lazım, bunda da hareketli ama yerli insanların olduğu yere gitmeni tavsiye ederim. Gittiğin şehrin tarihi kültürü varsa buraları da arkadaşın/arkadaşlarınla gezmek, onları anlamak önceden o tarihi kültürü araştırmak gibi şeyler yaparak daha da kültürün içine girebilirsin. Kültür büyük ve geniş kavram ondan dolayı buna pek yorum yapamam.

Aracın varsa ve sürekli bunu yapabilecek durumdaysan benim için 3'ü aynı anda yapılabilecek bir şey. İlk ikisini(Huzur ve gastronomi) birlikte, kültüre ise bir araba uzaklığında olduğun sürece büyük bir sorun yok.

Keyifli tatiller.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok