0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Burada ilk PM'i ben atmıyorum, kişi bana PM atıyor ve bende bulunduğum rolü söylüyorum. Zaten yapacağım rol o. Ayrıca kendi SS'in varsa aç, benim SS'im ile bana şikayet açma. Açıklamayı admine bırakalım.
Alıntı yapılan: BayPiedro - 03.06.2023 23:01Burada ilk PM'i ben atmıyorum, kişi bana PM atıyor ve bende bulunduğum rolü söylüyorum. Zaten yapacağım rol o. Ayrıca kendi SS'in varsa aç, benim SS'im ile bana şikayet açma. Açıklamayı admine bırakalım.Orada kişi sana pm atıp mix yapıyorsa ona karşılık vermeyeceksin ama sen karışılık vererek"araba gitmiyor"diyorsun.
Alıntı yapılan: RealBatman31 - 03.06.2023 23:12Alıntı yapılan: BayPiedro - 03.06.2023 23:01Burada ilk PM'i ben atmıyorum, kişi bana PM atıyor ve bende bulunduğum rolü söylüyorum. Zaten yapacağım rol o. Ayrıca kendi SS'in varsa aç, benim SS'im ile bana şikayet açma. Açıklamayı admine bırakalım.Orada kişi sana pm atıp mix yapıyorsa ona karşılık vermeyeceksin ama sen karışılık vererek"araba gitmiyor"diyorsun.Araba gitmiyor demem mix değil, ayrıca sen olaya karışma. Admine bırak. 3. kişi dahil olmasın. Benim SS'imle bana şikayet açmayın.