Konu: Jaquann_Sanders Mixing @BayPiedro  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2023 20:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BayPiedro  Jaquann_Sanders Tyron_Flord

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mix

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde yaşanan rol üstüne idlewood sokağına ateş açılıyor, kişi aracıyla sokakta bulunuyor iken sadece aracını bozup kendisini vurmuyoruz (Esir almak için) Fakat kişi pm üzerinden mix yapıp kaçmaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 03.06.2023 20:24 Harden »

#1 - 03.06.2023 20:06

SSin daha net hali.

#2 - 03.06.2023 23:01
Burada ilk PM'i ben atmıyorum, kişi bana PM atıyor ve bende bulunduğum rolü söylüyorum. Zaten yapacağım rol o. Ayrıca kendi SS'in varsa aç, benim SS'im ile bana şikayet açma. Açıklamayı admine bırakalım.

#3 - 03.06.2023 23:12
Burada ilk PM'i ben atmıyorum, kişi bana PM atıyor ve bende bulunduğum rolü söylüyorum. Zaten yapacağım rol o. Ayrıca kendi SS'in varsa aç, benim SS'im ile bana şikayet açma. Açıklamayı admine bırakalım.
Orada kişi sana pm atıp mix yapıyorsa ona karşılık vermeyeceksin ama sen karışılık vererek"araba gitmiyor"diyorsun.

#4 - 03.06.2023 23:14
Orada kişi sana pm atıp mix yapıyorsa ona karşılık vermeyeceksin ama sen karışılık vererek"araba gitmiyor"diyorsun.
Araba gitmiyor demem mix değil, ayrıca sen olaya karışma. Admine bırak. 3. kişi dahil olmasın. Benim SS'imle bana şikayet açmayın.

#5 - 04.06.2023 04:21
Araba gitmiyor demem mix değil, ayrıca sen olaya karışma. Admine bırak. 3. kişi dahil olmasın. Benim SS'imle bana şikayet açmayın.

İhlal var ise açarım, dikkat et kendine.

#6 - 06.06.2023 16:47
Bir önceki şikayette uyarıldı.