Konu: Grant Harold / Paul Pierna Antidrug Şüphesi 14.06.2023  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.06.2023 17:53
Neden sıkmayayım? Drive-by atıyorsunuz, ad karalamaya yönelik şikayet.
Tabiki sıkabilirsin dostum şikayet şu sebepten açıldı uyuşturucu kullandığında ekranında crosshair bile gözükmüyor ha pardon bende en azından öylr oluyor sorun şu uyuşturucu içip canını fulledin aktif savaşta o yasak hadi onu yaptın ama ekranın çok normal ki bütün attıklarınız bize tutuyor
Videolarda uyuşturucu etkisinden dolayı size hit bile tutturamıyorum, orada sağ tık yapıp random sıkıyorum. En son çatıştığımız yer yani Little İtaly tarafında ise etki geçmişti, başka savunmam yok ve kanıtın da yetersiz iyi forumlar

#11 - 14.06.2023 23:01
Tek bir ilet atıp admin kararına bırakacağım arkadaş kontrol etmeden direk 20/20 kasları yok demiş aşağıya onun kanıtını bırakacağım. Ekstazi içtiğim için canım 220 değerine ulaşıyor ve sizi şehirde yarım saat önceden aramaya başladığımız için uyuşturucu etkisi bulunmuyor.

Spoiler: GösterGizle

Ve ekstra olarak canlarınızı fullemeyin yazıp kendilerinin çilek tüketmesi ektra bir komedi  :D
Spoiler: GösterGizle

Admin kararını bekleyelim.

#12 - 19.06.2023 04:10
Ufak bir ekleme çileği tüketen arkadaşımızın ic silahı yok driveby a kalkmadı bununla ilgili bir kanıt bulamazsın bu yüzden üstünlük sağladığı anlamına gelmiyor.

#13 - 19.06.2023 19:10
Ufak bir ekleme çileği tüketen arkadaşımızın ic silahı yok driveby a kalkmadı bununla ilgili bir kanıt bulamazsın bu yüzden üstünlük sağladığı anlamına gelmiyor.

Ufak bir ekleme, ilk taramanızda kimse düşmedi. Ardından sönen aracı tamir ettik hatta orada oyalandık, siz ikinci saldırıda geciktiğiniz için saldırı sırası bize geçti diye düşünüp canımızı fulleyip saldırıya hazırlanıyoruz derken siz tekrar geliyorsunuz. Yani arada belirli bir süre geçiyor. O sırada ben zaten yan binaya girmiştim. Geri çıktım ve kimse yoktu biz araca tekrar binecekken biz canları doldurmuşken ikinci saldırı gerçekleşiyor. Bunda bizlik bir durum yok. Arkasından toparlanıp biz saldırıyoruz zaten.

#14 - 02.07.2023 21:32
Yeterli kanıt bulunmuyor.