Konu: Antonio DiVenti - Powergaming  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2023 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio DiVenti - jigsaw4131

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.25 / 05.06.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yavaşça karakterim motorunu sürüyordu, kendisi yanıma kadar düzgün şekilde geldi. Ardından benim şeridime gereksiz şekilde girip rolsüz şekilde düşmeme sebep oldu, ardından (pardon kanak) diyerek hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Pm'den chatlog kayıtlarına bakılabilir, yaptığı hatayı kabul ediyor, fakat kaza rolü gerçekleştirmiyor.

#1 - 07.06.2023 02:59
Mesajı gördüğünüzde savunmanızı iletin. @jigsaw4131

#2 - 07.06.2023 18:52
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar dilerim.  Evet yaptığımın farkında olup kendisinden özür diledim, konuşma orada bitmedi. A-d tuşlarına basarak bir şey deniyordum tuşlarım tam basmıyor diye d tutum gittiği için a tuşuna basılı kaldı ve şahısın kendisine çarptım. Kendisinden pm yolu ile, pardon kanka a d tuşları ile bir şey deniyordum çarptım. İmasından bir cümle yazdım, hatamın farkında olduğumu belirttim. Hiç birşey yapmaya ve ya yazmayada bilirdim fakat etik bir davranış olmazdı. Kendisi pm den olaya devam etti, dm serverinde oyna diyip üsteledi, şimdilik affediyorum şikayet açmayacağım dedi. Şikayet açabilirsin sıkıntı yok dedim. Yetkili kararında.

#3 - 07.06.2023 19:11
Dışardan bakıp sadece kendi düşüncemi ileten biri olarak; arkadaş zaten ki pmden özürünü dilemiş, bir klavye sorunu olduğunu açıkca yazılarına dökmüştür. Bir adet ssten bu kadar şikayet ön sürülmesini mantıklı bulmamak ile beraber bazen ki "- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek"nin yasak olduğunu hatırlamayan/bilmeyen arkadaşlar var ben dahil bunları direk foruma iletmek yerine öneri olarak bu hataları yapan şahısları /TATLI DİL/ ile uyarmanız bence dahada mantıklı olucaktır. "yaptığı hatayı kabul ediyor, fakat kaza rolü gerçekleştirmiyor." cümlesinide Antonio arkadaşın bu yönden haksız olduğunu, ama karşı tarafın eli ayağı var ise pm atıp uyarması daha medenice olmakla beraber anlayışla yaklaşılmasında fayda var. Sayın VİCERPnin güzel yoldaşları, bir hata da karşı tarafı nazikce uyarmanızda fayda olduğunu belirterek jail için değil bilgilendirmek için sorumluluk sahibi olmanızı temenni ederim, bir birimize darılmak istemeyerekten her oyuncumuza/arkadaşlarımıza iyi roller dilerim.

#4 - 08.06.2023 03:43
Savunma geçerli.