Konu: Virgil_Daugherty - Tyree_McCdanel | Car Jack, Noob DM, Retarted-RP  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2023 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Virgil_Daugherty - @withpistachio | Tyree_McCdanel - @Marlboro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/05/2023 | 14:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack, Noob DM, Retarted-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabamla geziniyordum, Idlewood'da Virgil karakteri geldi ve sebepsiz/emotesiz F atarak Car Jack ihlalini gerçekleştirdi. On-on beş saniye sonra arabanın içinde Tyree karakteri ile beraber gelip bana saldırdılar, yaralıya düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Virgil karakteri Car Jack atıyor.
Spoiler: GösterGizle

İkili gelerek sebepsiz yere bana saldırdı, yaralıya düşürdü. Ben buga düştüm ve kasabaya ışınlandım. Beni düşürdükten sonra arabama binip gittiler.

Tyree karakteriyle aramda geçen PM konuşması, hasarları SS almayı unuttum o yüzden bunu ekliyorum. Kendisi de saldırdığını inkar etmiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Sebepsiz yere bunları yapma sebebiyetini anlamadım, biri 35 level karakter diğeri 1 level ama yakın zamanda hile sebepli sunucudan yasaklanmış bir karakter. Kendine yediremeyip oyuncuların keyfini kaçırıyor diye yorumluyor, caydırıcı bir ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 29.05.2023 15:00
pardon

#2 - 29.05.2023 15:03
pardon
eğer ben seni affetsem hasarlar affetmez

#3 - 29.05.2023 15:06
Karakterler Trolling kapsamında cezalandırılacak.