Hey, selam dostum. Şikayetini inceledim. Birliğimiz birliğiniz ile aktif bir savaş içerisinde bulunmakta, buna dayanarak size sııktık.
Alıntı yapılan: soza - 21.05.2023 19:52Hey, selam dostum. Şikayetini inceledim. Birliğimiz birliğiniz ile aktif bir savaş içerisinde bulunmakta, buna dayanarak size sııktık.Selam, evet. Soza'ya katılıyorum. Aktif savaştaydık fakat sistemsel birlikte olmamamın nedeni birlik R20 ve R19ları 1000 dakika jailde oldukları için sistemsele alınamadım. O yüzden sistemsel birlikte değilim, bir kaç gündür aktif olarak birlikte rol yapıyorum. Başka diyeceğim bir şey yok.
Alıntı yapılan: GunPowder - 21.05.2023 20:20Alıntı yapılan: soza - 21.05.2023 19:52Hey, selam dostum. Şikayetini inceledim. Birliğimiz birliğiniz ile aktif bir savaş içerisinde bulunmakta, buna dayanarak size sııktık.Selam, evet. Soza'ya katılıyorum. Aktif savaştaydık fakat sistemsel birlikte olmamamın nedeni birlik R20 ve R19ları 1000 dakika jailde oldukları için sistemsele alınamadım. O yüzden sistemsel birlikte değilim, bir kaç gündür aktif olarak birlikte rol yapıyorum. Başka diyeceğim bir şey yok. Bu arada kardeşim seni tanıyorum, bir kaç gündür rol falan yapmıyorsun. Banın daha yeni açıldı. Rol yaptığına dair kanıt atarsan sevinirim, admin kandırmaya falan çalışma yani, r20 ve r19un jailde olması senin sıkman için bir bahane değil, o zaman bekleyecektin jaillerinin bitmesini şuan görünürde kasparovda olmadığın için jail yiyeceksin. Dahada savunma yapmanıza gerek yok, RK'yı garantilediniz.