Konu: DM TOPLU ŞİKAYET.  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2023 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron_Wizard @Loreks Adelita_Cole @RuffleSouls Atapeg_Khorozian @soza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX Blocks Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS Mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin sokağına konuşmak için gidiyor, hiçbirşey yokken kişiler gelip drive-by başlıyorlar beni düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bazı kişiler eski birliğinden çıkıp idlewood'a girmişler ben şimdilik göz yumuyorum, düşman çatlatmaya devam ::).

#1 - 22.05.2023 23:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.05.2023 00:00
savunma gelicek

#3 - 23.05.2023 00:47
R20 karakterim ile sokakta dururken aşağılanıyorum birde karşı tarafın torbacısı torbacımın kafasına sıkmakla tehdit ediyor. Sultana gezen birlik oyuncularımı sıkıştırıyorlar. R15 dövmeli karakterimede laf atıyorlar, saygısızlık yapıyorlar. Zaten daha önce el corona bölgesinde ateş aldım ve kaçırıldım. Herşey IC gelişti. En son Idlewood locaya çıkarak saygıszılık yaptılar ve ateş açmak zorunda kaldık.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 23.05.2023 00:48
Sıkan tüm karakterler birlik üyesidir.

#5 - 23.05.2023 00:55
Sıkan tüm karakterler birlik üyesidir.
Bak kardeşim, olay kimin hoodunda oluyor.

#6 - 23.05.2023 01:04
Öncelikle iyi akşamlar, kişiler ile bir kaç gün öncesine dayalı rolümüz bulunuyordu, lakin birliğimizin illegal yasağı olduğundan misilleme yapamamıştık.
Arkadaşlar ile ıc de anlaşma rolü yaptık, sınırlar ihlal edilmeyecekti ki r20 videoda gördüğünüz üzere, kişiler gövde gösterisi yaparak sokağımıza giriyor.
Hepsini geçtim iki gündür karşı tarafın birlik üyeleri, sokağımıza gelip torbacı rolü yapan arkadaşlarımıza salça olup kırkıştmak ayrıca bununla yitinmeyip.
Sınırları ihlal ediyorlardı, bu rolün son gidişatı olarak ilerledi.

« Son Düzenleme: 23.05.2023 01:06 RuffleSouls »

#7 - 23.05.2023 01:11
Hey, şikayetini inceledim dostum. Malik- öhm. Arkadaşlar gerekli savunmayı benim yerime yapmış O:-)

#8 - 23.05.2023 08:12
R20 karakterim ile sokakta dururken aşağılanıyorum birde karşı tarafın torbacısı torbacımın kafasına sıkmakla tehdit ediyor. Sultana gezen birlik oyuncularımı sıkıştırıyorlar. R15 dövmeli karakterimede laf atıyorlar, saygısızlık yapıyorlar. Zaten daha önce el corona bölgesinde ateş aldım ve kaçırıldım. Herşey IC gelişti. En son Idlewood locaya çıkarak saygıszılık yaptılar ve ateş açmak zorunda kaldık.

Spoiler: GösterGizle

Dostum ateşkes oluyor her şey bitiyor sizin sokaginiza geliyoruz ne bir küfür nede bir hakaret direk drive-by başlıyorsunuz, amacınız dmdenmi ibaret? Ha. Öyleysede gidin dm sunucularına burda rol zevkimizi bozmaya hakkın yok :-[.

#9 - 30.05.2023 17:18
Her şey rol dahilinde gelişmiş, cezalık bir durum bulunmuyor.