Konu: Luciano Deluca - Richie Leotardo - Jonathan Pasco [21.05.2023] DM - /Q  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2023 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @samicihan Luciano Deluca - @Hexa Richie Leotardo - @S4res Jonathan Pasco

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Zakhaev @Mahmutcan5151 - Caitlin Carrera @crewisgang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:50  [21.05.2023]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet ettiğim 3 arkadaş DM arayışında ssler’de mevcut.
Miguel Zakhaev araç alım satım işi yaptığı sıralarda reklam veriyor ve Luciano Deluca adlı arkadaş kendisine ulaşıyor aracını satmak istiyor ardından Miguel Zakhaev'in ic olarak galerici bazında düşük fiyatlar verdiği için Luciano bu fiyatlar karşısında küfür ve tehtide başvuruyor sonrasında agresiflikle saçma ilerlesede , kabul edilebilir yada edilemez admin insiyatifi. Ardından arkadaşlar konum atıyor bende Miguel'i götürmek için giderken Richie Leotardo tarafından tarafımıza DM yapılıyor. Rol'ün gidişatı her ne kadar biraz saçma olsada sonrasında DM arayışına girip rolleri bu denli baltalayıp sonucu DM'ye bağlamak beni aşırı derecede rahatsız etti. DM'ye sebep aramak bile DM kuralını ihlal eder bunu hepimiz biliyoruz. Sunucuda şikayet açmayan birisi olarak arkadaşların ceza almasını istiyorum. Tekrarlayacaklarını biliyorum ve onları bu hareketlerden caydırıcı bir ceza almaları daha öngörülü olur diye düşünüyorum , tekrarlamazlar. Richie sıktıktan 20 saniye sonra /q atıyor , polisleri görünce :) şahitler bunu doğrulayacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin bu denli agresif rol yapıp gereksiz yere DM arayışı DM kuralını ve aynı zamanda rol esnasında hasar almadan ve maddiyatlarını korumak için polislerinde rolünü baltalayıp /q atmaları tamamen cezaya sebebiyettir. Olayların başında agresif rol yaparak DM ortamı hazırlayıp küfür ettikten hemen sonra olayla alakası olmayan ve insanlara saldırıp , DM’ye yönlendiren Luciano karakterininde caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.. Ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 22.05.2023 14:35 Jadekk13 »

#1 - 22.05.2023 00:26
Altta Richie karakterinin sıkarken ve sıktıktan üç dakika sonra oyunda olmadığına dair ekran görüntüleri mevcut. Ayrıca etrafta gördüğü herkese ateş açtı. Karakterimin can barına bakabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 22.05.2023 00:28 crewisgang »

#2 - 22.05.2023 21:22
Kanka beni buraya nasıl ekledin bir fikrim yok ama, gercekden garip bir adamsın. Fotoğraflarda hiçbirşey yok benimle alakalı, zırvalıyorsun gibi hissetdim, suçu bana yıkmaya çalışıyorsun gibi. Arkadaşın UZİ ile tarafımıza ateş açtığında ki ssler nerede acaba onu çok merak ediyorum.

#3 - 25.05.2023 17:44
24 saat içinde savunmanızı iletin. @Hexa

#4 - 26.05.2023 20:20
Karakter cezalandırılacak.