"Burası bizi/bu tanıtımı hak etmiyor" gören de Tolkien'in üçlemesini yazdınız sanacak yahu. 4 yıllık platform sizi niye hak etmesin? Dyakanov isimli birlik 4 yılda ENLER listesi yapsam benim bille ilk 30'uma girmez. Kendi hayal dünyanızla bu kadar içli dışlı olmayın yavrum, bırakın sizi başkaları övsün, başkaları yüceltsin. Ben zamanında Valachi diye bir birlik açtım, değil Vice'da, SAMP genelinde 100'dan fazla birlikte benim yazılarım kullanıldı mesela.
Meseleye gelirsek, her zamanki gibi geçmişte 100'e yakın defa unban talebi atan, pişman olan, geri gelen dostlarımızdan bazıları yine "HAKLI SEBEPLERLE BAN YEYİNCE" yönetimin ilgisizliği, adam kayırması vs. vs. olmuş.
Sizler (diğer aklı başında Vice oyuncuları) zaten meseleyi artık çözdünüz, herkese ayrı ayrı yazmaya gerek yok ezberlediğiniz sahneler. X Birliğine yaptırım uygulandıysa, birileri banlandıysa, istemediği şeyler başına geldiyse, rolde yenik düştüyse ya da 2-3 üyesi hileden ondan bundan ban yediyse Vice en kötü sunucudur, kendi birliği en doğru birliktir ve bir süre provoke etmeye çalışır ortamı.
Alıştık,
K&A