Konu: Cullenz /q  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 20.05.2023 00:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @cullenz back in business Jasper_Trayzer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaşlarla savaştayız arkadaş içeri kaçıp düşmemek için bağlantı koparıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Çok terbiyesizce ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 20.05.2023 01:02
RK'lısın, alo.

#2 - 20.05.2023 01:04
nabıyon oğlum sen, sabahtan beri RK lısın herkese dm atıyorsun, sarhos falan mısın?

#3 - 20.05.2023 01:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @cullenz back in business Jasper_Trayzer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaşlarla savaştayız arkadaş içeri kaçıp düşmemek için bağlantı koparıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Çok terbiyesizce ceza almasını talep ediyorum.

Kanka biraz daha RK yapmaya devam edersen şu şekil video gelecek.

#4 - 20.05.2023 01:11
Selamlar, arkadaş öğlenden beri RK ihlali yapıp hiç bir kuralı takmadığı için FM ekibinde olan @Stromae 'e discord üzerinden durumu bildirdim ve o esnada crash yedim. Doğal birşey. Ve forza isimli dostumuz iki dakika geçmeden jailini yedi. Ek olarak kanıtlarını güçlendirmelisin.

#5 - 20.05.2023 01:12
Crash mı yedin? Kanka hoodunuza geldik, senide gördük koşa koşa pizzacıya kaçtın az yalan at

#6 - 20.05.2023 01:13
kankan değilim abicim, oyununu oyna keyfine bak

#7 - 20.05.2023 01:18
Crash mı yedin? Kanka hoodunuza geldik, senide gördük koşa koşa pizzacıya kaçtın az yalan at
o sırada bugkurtarla kaçınca  :garip:

#8 - 20.05.2023 01:18
o sırada bugkurtarla kaçınca  :garip:
Hayır, hayır. World'üm hatalı.

#9 - 20.05.2023 09:52
Arkadaşlarla savaş içerisinde değilsiniz, DM attınız ve karakteriniz ceza yedi. Şikayeti düşürüyorum tekrarı halinde belirttiğim gibi silahınız silinecek.