Konu: maske 16587 ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 13.05.2023 14:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske 16587

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: oyundaki saat dilimi bozuk net saati bilmiyorum ekran başında değildim 2-3 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hood baskın kural ihlali + AFK oyuncu vurma + DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgemde ''AFK'' atmıştım. Şahıs gelmiş karakterime dayanmış rol yapmaya çalışmış ve ''PM'' üzerinden yazmış. Beni yoklamış ''AFK'' olduğum cevap vermediğim üzere dayanamamış, arkadaşı emotesini atıp vurmuş. Oyuna tekrar geldiğimde, bu ekranla karşılaştım. Kolay gelsin. İyi forumlar..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 13.05.2023 16:08
Ek olarak maske kural ihlali eklenebilir. Hooda maskeli gelmiyorsa vururken de maskeyi takmayacak. Yine sağdan soldan iki günlük karakterler spawn olmuş, şaşırmadık. ((Vuran kişi Gaspare isimli karakterse diye konuşuyorum))
« Son Düzenleme: 13.05.2023 16:10 Hereford »

#2 - 13.05.2023 18:01
Selam şikayet edilen karakterler bir çok ihlale bulaşmış durumdalar umarım caydırıcı ceza alırlar kanıt olarak bıraktığım videoda Galliciano karakteri emote vermeden ateş açıyor ve iki kişi hood onaylı bölgeyi basıyorlar bunlarında şikayete eklenmesini istiyorum ayrı şikayet açıp gereksiz konu fazlalığı yapmak istemedim iyi forumlar.

Galliciano Nicoletti karakteri - Emotesiz ateş açma ve hood baskın kural ihlali yapıyor

Nicoletti ise Hood baskın kural ihlali yapıyor.

kanıt alta bıraktığım videoda saniye 42 - 54 arasını izlerseniz görürsünüz. (video'yu indirdim silerseniz geri yüklerim bilginiz olsun.)

« Son Düzenleme: 13.05.2023 18:18 FlowenTx »

#3 - 13.05.2023 18:01

#4 - 13.05.2023 20:32
Öncelikle iyi forumlar, PM olayı ve ya Gaspare adlı karakterin bizim ile bir ilgimiz yoktur karakterlerimize bakılabilir. AFK iken vurma diyorsun, sürekli roleplay kavramını bilmiyorsun sanırsam. Sürekli roleplay'e dayanarak ateş açtık. Savaş esnasında emote atamadım, arkaşadım emotesini hazırlamış fakat ben hazırlamadım ve sizi görünce durup ateş açtık. Maske kuralı diyorsunuz, arkadaşım sıkacağı zaman maske takmamış fakat, buna bir bakmanı tavsiye ederim. Kuyruk acısına devam.

#5 - 13.05.2023 20:34
Yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.

Baskın kural ihlali ve emotesiz ateş açma ihlaline savunman var mı? Varsa ona yap bu söylediklerini anlamadım.

#6 - 13.05.2023 20:57
Yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.

Baskın kural ihlali ve emotesiz ateş açma ihlaline savunman var mı? Varsa ona yap bu söylediklerini anlamadım.

Adam akıllı okursan anlarsın, hepsine cevabım var. Şikayette işin yoksa yazma, admin okur inceler, senin anlayıp anlamaman pek önemli değil.  :)

#7 - 15.05.2023 20:09
Merhabalar, hood bölgesinde AFK kalmamanız gerekmekte; bu şikayette herhangi bir sorun görülmüyor.