Konu: gülücük - god  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2023 13:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Vice Roleplay  etiketlenmiyor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş end godu kullanıyor, yumruk hiti yemiyor fakat silah hiti yiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 09.05.2023 14:19

Adminlere bilgi vermiştim, zaten izliyorlardı ve gereken kontroller yapıldı. Ard arda şansını denemeye gerek yok. Güzel günler.
@Stromae @raistlinn

#2 - 09.05.2023 14:36
Merhabalar, kişi rolünüzden önce /rapor atıp sorunu belirtti; kendisine nasıl olduğunu sorunca "art arda yaralıya düşürdüler ve yumruktan hit alamıyorum." gibi bir cevap verdi.

Re-log atmasını tavsiye ettim, re-log attıktan sonra da vurdunuz, yine hit almadı. Başka bir yetkili interiordan çıkıp girmesini söyledi, sonrasında ikinizi de başka bir yere çekti ve vurduğunuzda Vivian Fountleroy karakteri yumrukla hasar almaya başladı.

Sonuç olarak, kişinin godu(?) açık olsaydı, re-log atıp girdikten sonra kapatır, işe yaradı teşekkürler derdi. Neden bir yetkilinin onu çekmesini beklesin?

Şikayet açmadan önce gerekirse iki kere düşünün, olay anından hemen sonra açmamaya özen gösterin. İyi forumlar.