Konu: Casper_Clifford Role Uymama.  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2023 00:17
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı (Allen_Betaplayer @Allen) :  Casper_Clifford
Olaya dahil olan şahit(ler): Yok
Tarih ve saat: SS

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.) Yanlış Rol.
Olayı açıklayın: Bir avukatlık bürosunda çalışma rolü yapıyordum kişiler benim bürp kartımı görmeyince beni sahtecilikten hapise attılar dedimki avukat avukat, hiç chat'e bakmadan zınk diye atıyor daha sonrasında /pm atıyorum diyorki ''avukat talep etmemişsin'' karakteriniz engelli rolümü yapıyor anlamayacak kadar aptalmı yani?, acilen rolün iptal edilmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar: Bu rolün iptal edilmesini istiyorum.

#1 - 09.05.2023 00:37
Öncelikle merhabalar dostum PM üstünden sana olayı iza etmiştim, ama yine de buradan belirteyim seni burada 1.42 Evrakta Sahtecilik suçundan dolayı tutukluyoruz ifaden alınır iken Nancy Widmer sana karşı 3 defa Miranda hakkı okuyor ve sana anladın mı? dediğinde sürekli YOK. kelimesini kullanıyorsun üç defa okunulduktan sonra otomatik olarak prosedür gereği haklarını anlamış kabul ediliyorsun bu süreçte herhangi bir haktan yararlandığını belirtmiyorsun ama hapise girecek iken bir anda Avukat talep ediyorsun. Rol içerisinde bizi trollüyorsun ve haklarını anlamamazlıktan geliyorsun jaile atıldıktan sonra avukatımı neden çağırmadınız diyorsu burada haksız olan kim acaba?

Aşağıda metin belgesinin SS'leri mevcut üç defa okunulmuş hepsinde Yok cevapları verilmiş halde.
İlk miranda hakkı 23:55:50'de
İkincisi 23:57:02'de
Üçüncüsü 23:57:09'da
Spoiler: GösterGizle

#2 - 09.05.2023 14:46
Öncelikle merhabalar dostum PM üstünden sana olayı iza etmiştim, ama yine de buradan belirteyim seni burada 1.42 Evrakta Sahtecilik suçundan dolayı tutukluyoruz ifaden alınır iken Nancy Widmer sana karşı 3 defa Miranda hakkı okuyor ve sana anladın mı? dediğinde sürekli YOK. kelimesini kullanıyorsun üç defa okunulduktan sonra otomatik olarak prosedür gereği haklarını anlamış kabul ediliyorsun bu süreçte herhangi bir haktan yararlandığını belirtmiyorsun ama hapise girecek iken bir anda Avukat talep ediyorsun. Rol içerisinde bizi trollüyorsun ve haklarını anlamamazlıktan geliyorsun jaile atıldıktan sonra avukatımı neden çağırmadınız diyorsu burada haksız olan kim acaba?

Aşağıda metin belgesinin SS'leri mevcut üç defa okunulmuş hepsinde Yok cevapları verilmiş halde.
İlk miranda hakkı 23:55:50'de
İkincisi 23:57:02'de
Üçüncüsü 23:57:09'da
Spoiler: GösterGizle

Boş yere tutuklanıyorum, bu sırada gerçek hayatta yani (Rol'de) sakin kalamayacağım için sakin rol yapamıyorum,  miranda haklarını tamam yok dedim orayı geçelim, senin bana avukat talep ediyormusun niye sormuyorsun?, onuda geçtim /me'yi yapıştırıyorsun ben direk /do Avukat çağırdım? atıyorum onuda görmeyip direk /hapis'den beni hapise yolluyorsun?, Avukat diyorum bunu anlamada ne var?, Sonuçlanabilir.

#3 - 10.05.2023 01:00
OOC ihlal bulunmuyor, personel şikayeti oluşturun.