Konu: [06.05.2023] Seraphine_Cousteau, Albert_Smith - Retarted RP <- Powergaming  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#10 - 07.05.2023 00:17
Bütün video şikayet yetersiz kanıttan reddedilene kadar gelmeyecek, SS'ler gayet yeterli. PM'leşirken bile itiraf ediyorsun yaptığın şeyleri. Benim tarafımdan daha da ileti gelmeyecek, her şey ortada. Kural ihlallerini burada sana açıklamayacağım, bildiğini varsaymam gerekiyor. Retarted RP, Powergaming'in altında ayrı bir başlık olarak yer alıyor ve tam olarak sizin yaptığınız şeye deniyor.
Pm bir kanıt olarak kalmıyor dostum, yaptığımız rol ihlalini kanıtlı ve düzgünce yollayana kadar yalan attığına inanıyor olacağım.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#11 - 07.05.2023 00:25
Bütün video şikayet yetersiz kanıttan reddedilene kadar gelmeyecek, SS'ler gayet yeterli. PM'leşirken bile itiraf ediyorsun yaptığın şeyleri. Benim tarafımdan daha da ileti gelmeyecek, her şey ortada. Kural ihlallerini burada sana açıklamayacağım, bildiğini varsaymam gerekiyor. Retarted RP, Powergaming'in altında ayrı bir başlık olarak yer alıyor ve tam olarak sizin yaptığınız şeye deniyor.
Yetersiz kanıt falan çok zırvaladın dostum, kısaca kayıtım yok de geç. Dediğin terimleri senden daha iyi bildiğime de eminim, IC olarak çözmen gereken rolü üşengeçliğin yüzünden OOC olarak kapatmaya çalışıyorsun, bundan sonra ileti göndermiyorum, adminler logları kontrol edip lütfen cevaplarını versinler.

#12 - 07.05.2023 00:47
Pm bir kanıt olarak kalmıyor dostum, yaptığımız rol ihlalini kanıtlı ve düzgünce yollayana kadar yalan attığına inanıyor olacağım.

Yetersiz kanıt falan çok zırvaladın dostum, kısaca kayıtım yok de geç. Dediğin terimleri senden daha iyi bildiğime de eminim, IC olarak çözmen gereken rolü üşengeçliğin yüzünden OOC olarak kapatmaya çalışıyorsun, bundan sonra ileti göndermiyorum, adminler logları kontrol edip lütfen cevaplarını versinler.

Kaydım yok dostum ya kusura bakma... Yalan atıyordum tam da. Neyse, kendin PM atıyorsun zaten, ne için kanıt sayılmıyormuş? Videoyu izledim ve şunu da eklemek istiyorum, kodeslerde memurlara saldıramazsınız. Bu da ihlal. PM'lerinde rolden böyle zevk aldım şöyle zevk aldım diye yazıyordun, şikayet açılınca da yemek programındaki kadınlar gibi "yalan söylüyorsun, onu yapıyorsun bunu yapıyorsun" diye bana laf atıyorsun. Videodan sonra da bir şey yazmayacağım, yeterince cevap verdim. Bütün ihlaller kabak gibi ortada.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#13 - 07.05.2023 01:27
Öyle mi olmuş oğlum? :D gece gece hiç savunma yapacak halim yok, video kaydım olmadığından dolayı da kaçtığımız rolü gösteremiyorum. İnsiyatifli şekilde ceza verirseniz iyi olur admin arkadaşlar, ayrıca ilk ooc sicilimi de haksız şekilde yediğim için mutluyum, ayrıca şunu anlamıyorum bir anda arkadaşımla bir anda aynı anda yok olmamız mı mantıksız yoksa hala dönen rolden habersiz mi olmanız  ::) İyi forumlar.

#14 - 07.05.2023 09:45
Ek olarak iki oyuncunun da 1.26 ve 1.4 (yaralanmaya sebebiyet olmamış saldırı) suçlarından ooc hapis sürelerine, rol gerçekleşmiş olsaydı alacakları 200 dakika ic hapis süresi de eklenmesi gerekiyor

hyp

*
v3 Oyuncusu
#15 - 07.05.2023 10:43
Ek olarak iki oyuncunun da 1.26 ve 1.4 (yaralanmaya sebebiyet olmamış saldırı) suçlarından ooc hapis sürelerine, rol gerçekleşmiş olsaydı alacakları 200 dakika ic hapis süresi de eklenmesi gerekiyor
OOC Jail ve IC Jail karıştırılamaz, bilgine. IC'de aranmamı ekle yakala.

#16 - 07.05.2023 13:36
Şahitler kısmında ismim geçtiği ve olaya şahit olduğum için yazıyorum;
Mantık açısında departmanda bir sürü polis mevcut. Arkadaşların kaçtık, biri bizi aldı kaçırdı, biri bizi bıraktı demeleri tamamen NON-RP. Hiç bir polis sorgulamadan lobi kısmında olan kişileri serbest bırakmıyor ki karakterimin Avukat olmasına rağmen her çıkışında "Avukat Kimliğini" göstererek kim olduğunu kanıtlayarak çıkıyor. Arkadaşlar saçma bir rol ile ve ya rolsüz direkt açık kapıdan çıkıp gitmiş olmalılar. Ayrıyeten kodeslere gidene kadar memurlar zanlıların kollarına girmişlerdi. Nasıl ayrıldınız? Nasıl kaçtınız? Bunların hepsi cevabı olmayan sorular.
« Son Düzenleme: 07.05.2023 13:40 AkaCyber »

#17 - 07.05.2023 14:02
Karakterler ceza alacak.