Konu: Bryson_Bartlett-dm  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 07.05.2023 06:38
İçimizi soğutmak için gocunduğumuz için açtığımız bir şikayet tarzı değil bu, ilk önce okumayı öğrenin gerçekten. Şikayet ettiğimiz şeyi bile düzgün okumadan etmeden burada kalkıp diğer konuları ele alıyorsunuz. Adam vurmak problem değil önemli olan kimin ve nasıl vurduğu. Bunu bilmiyorsanız Bence tamamen tavsiyem oyunu siz bırakın yani. Adam sistemde açık olmayan bir birlikte olduğunu bile bile kalkıp silah çıkarıp sıkıyor, üstelik sivilken. Onun haricinde emotunda sıkıntılar mevcut bir kere bile do atmamış hasar izni almamış izin almadan ne yapabilir? ben vuruldum ama neremden vurulduğumu bilmiyorum, neden vurulduğumu bilmiyorum ve bu kişinin dene yaptığınıda görmedim. Bunlar dönüyor ve sizde ''arkadaşınla beraber soluğu burda alıyorsun'' diyorsun. Soluğu başka bir tarafımızdan almadığımız kesin bazıları gibi.

bizden birine pm üzerinden konuştuğuna dair ss at, susucam kardeşim. Güzel yalan konuşuyorsun seni tebrik ediyorum, hadi bana sadece kanıt at.
Bu artık gelecek son yanıt, sizde karşılık vermeyin boş kalabalık oluyor. Yapılan rol oldukça saçma bir rol, iki tarafında kural ihlali yaptığı yerler var. İki tarafa da gerekli cezalar verilsin.

#41 - 07.05.2023 06:41
Neden SS alamadığımı söyledim. Pm atan kişi hala daha atmadığını iddia ediyorsa bu durumda ben yalancı durumuna girmiyorum. Bunu ben herhangi bir yerden uyduramam. Zaten videoda aracı aldığım gözüküyor sonrasında sağa çektiğimde öyle. Bunun üzerine neden yalan konuşayım? arkadaşlarınızdan birisi kalkıp bana pm atıyor CJ diye, bende diyorum ki şakadan. Sonrasında arabayı kenara çekiyorum ve bana diyor ki NP = sorun yok. Diyeceklerim bu kadar, şikayet etmek için bir şeyleri gizleyerek konuşmayın. Karşınızdaki kişiyide yalancı durumuna çıkartıyorsunuz.

#42 - 07.05.2023 14:16
@RaZe sizi sivilken bu kadar ağır şekilde illegal yapmamanız konusunda uyarıyorum. Tekrarı halinde en ağır şekilde cezalandırılacaksınız. Ek olarak;
Bepronce Vexmoor karakteri Powergaming (kadın karakter ile sıradan bir erkek karakteri araçtan tutup atamazsınız, /dene gereklidir.)
Cade Bradley Powergaming (bagajdan tek başına nasıl indi?)
David Lombardi Powergaming ve yasaklı roller (Reflex rolleri sunucuda yasaklı roller, eli silahlı birinin silahına vuramazsınız)
Bryson_Bartlett Emote Kural İhlali'den ceza alacak karakterler.