İstediğin bölümü okumayıp başka bölüm okumak...
Keşke İngilizce Öğretmenliği okumasaydım. Hayatıma katkısı olan şeyler birkaç ders harici dersler dışındaki her şeydi diyebilirim. Bu bölüm boşu boşuna 4 yılı heba etmek dışında başka da hiçbir işe yaramıyor. Yabancı dil veya diğer branş öğretmenlikleri programları 2 yıllık ama zor alan yerler olmalı. Zira 2 senelik zamanınızı çalan gereksiz çeşit çeşit doldurma seçmeli dersler var ve bana hiçbir şey katmadı. Başka ülkelerde aynı bilgiyi kompakt ve pratik olarak kısa bir modül olarak sunulurken Türkiye'de taşın suyunu sıkarak her pedagojik alan için 14 haftalık 3-4 kredilik boooomboş dersleri serpiştirmişler. Yazarken bile kafayı yedirten türden bir durum, olan zamanıma oldu. 21 yerine 19 yaşında da hayata başlayabilirdim herhalde
Alıntı yapılan: yutoalpha the polak - 20.04.2023 23:01Keşke İngilizce Öğretmenliği okumasaydım. Hayatıma katkısı olan şeyler birkaç ders harici dersler dışındaki her şeydi diyebilirim. Bu bölüm boşu boşuna 4 yılı heba etmek dışında başka da hiçbir işe yaramıyor. Yabancı dil veya diğer branş öğretmenlikleri programları 2 yıllık ama zor alan yerler olmalı. Zira 2 senelik zamanınızı çalan gereksiz çeşit çeşit doldurma seçmeli dersler var ve bana hiçbir şey katmadı. Başka ülkelerde aynı bilgiyi kompakt ve pratik olarak kısa bir modül olarak sunulurken Türkiye'de taşın suyunu sıkarak her pedagojik alan için 14 haftalık 3-4 kredilik boooomboş dersleri serpiştirmişler. Yazarken bile kafayı yedirten türden bir durum, olan zamanıma oldu. 21 yerine 19 yaşında da hayata başlayabilirdim herhalde ingilzice öğretmenliği okumak ne olm :Adf:Asd