Konu: Pişmanlık  (Okunma sayısı 409 defa)

#10 - 17.04.2023 14:43
İstediğin bölümü okumayıp başka bölüm okumak...
.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 20.04.2023 23:01
Keşke İngilizce Öğretmenliği okumasaydım. Hayatıma katkısı olan şeyler birkaç ders harici dersler dışındaki her şeydi diyebilirim. Bu bölüm boşu boşuna 4 yılı heba etmek dışında başka da hiçbir işe yaramıyor. Yabancı dil veya diğer branş öğretmenlikleri programları 2 yıllık ama zor alan yerler olmalı. Zira 2 senelik zamanınızı çalan gereksiz çeşit çeşit doldurma seçmeli dersler var ve bana hiçbir şey katmadı. Başka ülkelerde aynı bilgiyi kompakt ve pratik olarak kısa bir modül olarak sunulurken Türkiye'de taşın suyunu sıkarak her pedagojik alan için 14 haftalık 3-4 kredilik boooomboş dersleri serpiştirmişler. Yazarken bile kafayı yedirten türden bir durum, olan zamanıma oldu. 21 yerine 19 yaşında da hayata başlayabilirdim herhalde  :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 20.04.2023 23:50
Keşke İngilizce Öğretmenliği okumasaydım. Hayatıma katkısı olan şeyler birkaç ders harici dersler dışındaki her şeydi diyebilirim. Bu bölüm boşu boşuna 4 yılı heba etmek dışında başka da hiçbir işe yaramıyor. Yabancı dil veya diğer branş öğretmenlikleri programları 2 yıllık ama zor alan yerler olmalı. Zira 2 senelik zamanınızı çalan gereksiz çeşit çeşit doldurma seçmeli dersler var ve bana hiçbir şey katmadı. Başka ülkelerde aynı bilgiyi kompakt ve pratik olarak kısa bir modül olarak sunulurken Türkiye'de taşın suyunu sıkarak her pedagojik alan için 14 haftalık 3-4 kredilik boooomboş dersleri serpiştirmişler. Yazarken bile kafayı yedirten türden bir durum, olan zamanıma oldu. 21 yerine 19 yaşında da hayata başlayabilirdim herhalde  :manifdog

ingilzice öğretmenliği okumak ne olm :Adf:Asd
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 21.04.2023 01:02
2 sene önce caddede önüme atlayan araca vurduğum için pişmanım, belki o zamanın acemiliğiyle panik yaptım ama kurtarabilirdim
şimdi 1.3 75 hp doblo (motor durumu %80) ile takılıyorum, 3 kişiden fazla binince rampasız yol arıyoruz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 24.04.2023 00:10

ingilzice öğretmenliği okumak ne olm :Adf:Asd

Türkiye'de öğretmenlik yapmadığım için bir problem yok.  :D Burada bahsettiğim konu bölümün gereksiz uzun olması, yoksa anadili veya ikinci dili İngilizce olmayan çoğu ülkede rağbet gören ve hak ettiğini kazanan bir meslek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok