Konu: [30.04.2023 - Sato_Nakamura] Trolling  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2023 17:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sato_Nakamura  @Furkan32

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterime girmiş taksicilik yapıyordum. Beni telefondan arayıp "Güzel bir gece geçirmek ister misin?" dedi. Bende rolde ona siktir git bi fahişe bul dedim. Ardından beni aradı ve hurdalığa gelmemi istedi. Yolda giderken beni arayıp telefon sapıklığı yapan kişi olduğunu fark edince arayıp beni arayan sapık sen değil miydin diye rolde sordum. Oda hayır dedi bende karşılık olarak aptal değilim diyip telefonu kapattım. Ardından bu arkadaş beni art arda beni aradı. Her kapatmamda tekrar aradı. Bende /soru üzerinden bunun yasak olup olmadığını sordum. Bana verilen cevap trolle kaçmadığı sürece sorun değil dedi. Bende beni çok kez aradığını söyledim ve ne üzerinden şikayet açabilirim diye sordum. Trolling dediğinden şuanda bu şikayeti açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Altta gösterdiğim ss arkadaşın aldığı ceza sayısı. Bu kadar ceza almasına rağmen hala ban yememesi büyük mucize.

#1 - 01.05.2023 05:05
@Furkan32 en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 01.05.2023 18:04
@Furkan32 en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.

Kişi 24 saat geçmesine rağmen savunma dahi yapmadı. En ağır şekilde ceza almasını istiyorum. Bu arkadaş hakkında bilmem kaçıncı şikayet/ceza.

#3 - 03.05.2023 20:12
Ceza alacak.