Konu: Yazmen_Parks Speed hilesi  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2023 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bensanasenibendenalana Yazmen_Parks

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @HasanBozkurt Barkev_Dostyana @pashadelideli Tedus_Leower  @Arvelos Emily_Watson @saideren Lowell_Thought

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:05 27.05.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ne hikmetse çok hızlı koşuyor video aşağıda incelersiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/7vwms6

https://streamable.com/8e2mq7

Ek açıklamalar(varsa): Gereken işlemi yetkililer yapacağını düşünüyorum saygılarımla...

#1 - 27.05.2023 20:24
yüksek ihtimal sürekli bas çek yapıyor, eğer dediğin gibi gs arttırsaydı videodaki adamdan daha hızlı koşardı, aksine onun arkasında kalıyor

#2 - 27.05.2023 20:37
yüksek ihtimal sürekli bas çek yapıyor, eğer dediğin gibi gs arttırsaydı videodaki adamdan daha hızlı koşardı, aksine onun arkasında kalıyor

Kral bizde bas-çek yaptık ama herif tazı gibi koşuyor normal birşey değil normal olsa hileden açmam zaten

#3 - 27.05.2023 21:44
şikayetle alakam yok fakat şikayeti açan arkadaş belki düşünerek şikayeti geri çeker

videodaki arkadaş oyunu geniş açısı fazla oynadığı için size hızlı koşuyormuş gibi geliyor
diğer karakter ile yan yana gelip koşunca belli oluyor zaten
« Son Düzenleme: 27.05.2023 22:09 Soggymaster »

#4 - 27.05.2023 23:54
şikayetle alakam yok fakat şikayeti açan arkadaş belki düşünerek şikayeti geri çeker

videodaki arkadaş oyunu geniş açısı fazla oynadığı için size hızlı koşuyormuş gibi geliyor
diğer karakter ile yan yana gelip koşunca belli oluyor zaten

Şimdi şu şekilde açıklayayım benim ve şahit oalrak tuttuğum arkadaşlarda pov normal ama nedense hepsinde aynı şekil görünmesi ilginç bunu düşündüm ve ona göre şikayeti açtıım zaten.

#5 - 28.05.2023 00:13
Şimdi önce şuna kanaat getirelim. Sizin yaptığınız bas çek ile benimki aynı değil mouse scroll una basarak yapıyorum ben. Ve böyle yapmak hem daha kolay hem daha hızlı yapılıyor, ekstra olarak ikisini birden yaptığım için hızlı koşuyorum. Olay bundan ibaret.

#6 - 28.05.2023 00:14
Hem bu arkadaşında böyle koşması  sprint hook olduğu belli.

#7 - 27.06.2023 18:55
Banlı kullanıcı.