Konu: [27.04.2023 - Evgeny_Cherchesov] /sq, bug abuse  (Okunma sayısı 163 defa)

#10 - 28.04.2023 11:58
Cods mp bugu ne bana tam olarak açılar mısın ilk defa senden duyuyorum, crash yedikten 2 dakika sonra oyuna giriyorum, loglara bakılırsa dediğim doğrulanır eve geçince kanıtları sunacağım, rol bölgesinde 5-6 dakika bekliyorum ama orada olmuyorsunuz, olması gereken sizin orada insanlık olarak 2-3 dakika beklemeniz ki ben 2-3 dakika geçmeden oyuna giriyorum ama siz direk ss alıp gidiyorsunuz çünkü derdiniz şikayet açmak insanlarda rol zevki bırakmamak. Hop ss şikayet kafası. Her durumda yetkililere sığınmayın biraz kendiniz çözmeye çalışın.
Sen bağlantı kopardıktan sonra orada uzun süre bekledik girmedin. Nedense bağlantın bize sıkarken ya da bizden kaçarken değil yakalandıktan sonra kopuyor. Kanıt vs göndermeden oyuna girdiğini iddia etmişsin, velev ki girdin, 5 dakika kuralı gerçekten bağlantının koptuğu durumlar için geçerli böyle durumlar için değil. Savunman buysa sonuçlanabilir.

Sen kendi ağzınla demişsin şikayeti açtığın iletide "Oyuna geri giriş yaptığını görüyoruz" girdim ama siz orada beklemediniz eğer ki orada 5 dakika beklediğinize dair kanıt varsa sunarsan sevinirim.
« Son Düzenleme: 28.04.2023 12:11 D3niz »

#11 - 28.04.2023 12:15
Cods mp bugu ne bana tam olarak açılar mısın ilk defa senden duyuyorum, crash yedikten 2 dakika sonra oyuna giriyorum, loglara bakılırsa dediğim doğrulanır eve geçince kanıtları sunacağım, rol bölgesinde 5-6 dakika bekliyorum ama orada olmuyorsunuz, olması gereken sizin orada insanlık olarak 2-3 dakika beklemeniz ki ben 2-3 dakika geçmeden oyuna giriyorum ama siz direk ss alıp gidiyorsunuz çünkü derdiniz şikayet açmak insanlarda rol zevki bırakmamak. Hop ss şikayet kafası. Her durumda yetkililere sığınmayın biraz kendiniz çözmeye çalışın.
Sen bağlantı kopardıktan sonra orada uzun süre bekledik girmedin. Nedense bağlantın bize sıkarken ya da bizden kaçarken değil yakalandıktan sonra kopuyor. Kanıt vs göndermeden oyuna girdiğini iddia etmişsin, velev ki girdin, 5 dakika kuralı gerçekten bağlantının koptuğu durumlar için geçerli böyle durumlar için değil. Savunman buysa sonuçlanabilir.

Sen kendi ağzınla demişsin şikayeti açtığın iletide "Oyuna geri giriş yaptığını görüyoruz" girdim ama siz orada beklemediniz eğer ki orada 5 dakika beklediğinize dair kanıt varsa sunarsan sevinirim.
oyuna giriş yaptığını R20ni vurduktan sonra gördük, açılan şikayete attığım videoda görünüyor. Rolden kaçmak için bağlantı koparan sizsiniz, benden kanıt isteme cüretini nereden buluyorsun

Arkadaşın kanıtı vs yok anlaşılan. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 28.04.2023 12:23
ayrıca kanıtın olsa da bir şey ifade etmiyor. Anlık bir durum yaşamıyorsun, rolden kaçmak için bağlantı koparıyorsun.

#13 - 28.04.2023 12:32
ayrıca kanıtın olsa da bir şey ifade etmiyor. Anlık bir durum yaşamıyorsun, rolden kaçmak için bağlantı koparıyorsun.

İnteriora gir çık yaparken dünya yüklenmesi gibi sorunlar yaşıyorum, hatta interiora girio çıkarken çıktıktan sonra ya da girdikten sonra 10-15 saniye olduğum yerde bekliyorum koşturduğum dahilde crash yiyorum, siz de int çıkışında beni vurduğunuz için zaten dünya yüklenmemişti ayrı yeten emoteler ve mermi efektleri havada uçuştuğu için anında crash yedim.

#14 - 28.04.2023 12:38

İnteriora gir çık yaparken dünya yüklenmesi gibi sorunlar yaşıyorum, hatta interiora girio çıkarken çıktıktan sonra ya da girdikten sonra 10-15 saniye olduğum yerde bekliyorum koşturduğum dahilde crash yiyorum, siz de int çıkışında beni vurduğunuz için zaten dünya yüklenmemişti ayrı yeten emoteler ve mermi efektleri havada uçuştuğu için anında crash yedim.

bizden dakikalarca kaçarken de interiora girip çıktın, o zaman dünya yüklenme sıkıntısı çekmiyorsun. hoodda bize akyle sıkarken mermi efektleri havada uçuşmamış mıydı, o zaman da crash yemedin. emote konusuna gelmeyeceğim zaten.

sonuçlanabilir

#15 - 28.04.2023 12:40
Crash yediğinin bir kanıtı olduğunu düşünmüyorum. Buna hazırlıklı olarak ss alman gerekiyordu dostum. Açık aramak ya da şikayet açmış olmak için açtığını düşünmüyorum arkadaşımızın . Videoda göründüğü gibi benim karakterim de orada, sen bağlantı kopardıktan sonra uzun süre orada bekledik. Çünkü Thomas karakteri de hemen aynı bölgedeki evinin içine saklanmıştı. Hem dışarı çıkması için hem de içeri giriş sağlamak için maymuncuk ile kırarken uzun süre seni orada bekledik rolün devamının gelmesi açısından. Kısacası kasıtlı olarak bağlantı kopardığını düşünüyorum, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.04.2023 12:50 Hyena »

#16 - 28.04.2023 12:54
Şikayeti inceleyen yetkili arkadaş için notum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144277.0 kişinin bu şikayetten yediği 600 dk ceza bulunuyor. kişi şuanda jailde, biri jaildeyken tekrar jail yiyince cezanın hepsini tam çekilmiyor. buna dikkat ederek işlem yapılırsa sevinirim.

#17 - 28.04.2023 12:56
Karakter ceza alacak. @D3niz Oyuna girdikten sonra beklemenin bir çaresi yok. Karşı birlik üyelerine PM atıp role devam edebiliriz, sizi bekliyorum diyebilirsiniz. İki davranış arasında dağlar kadar fark var.