Konu: [28.04.2023 - Gury Shcherbakov] İzinsiz camhunt  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2023 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gury Shcherbakov @HacAbi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz camhunt kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İzinsiz kamera modu kullanlmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.04.2023 00:46
Selamlar olsun. @HacAbi yerine savunmayı ben yapacağım, kendisinin ricasıdır.

Öncelikle, rol için alınmış SS'lerde bunun kullanımının bir sorunu yoktur. Eğer sorun olsaydı sunucunun yaklaşık olarak %90'ı bu durumdan ceza yer, kullanmazdı. Şikayet tamamen yönetimden gördüğün tutumdan kaynaklı olarak açtığın, gereksiz bir şikayet. Aşağıya da görülmesi için birkaç SS bırakacağım ki kişinin yönetime karşı kazandığı kinin, oyunculara nasıl dönüştürdüğünü, nasıl açık aradığını görebilirsiniz. Daha fazla ileti gelmeyecektir.

#2 - 28.04.2023 00:49
Alakasız bir savunma, bundan önce zaten camhunttan ceza almıştı. Savunmayı yapman yeterli konu başka yerlere gitmesin. Adminden izin almadan camhunt kullanmanız yasak olduğu için şikayetleri açtım, @Pasha da bunu desteleyecektir.

#3 - 28.04.2023 00:52
Alakasız bir savunma, bundan önce zaten camhunttan ceza almıştı. Savunmayı yapman yeterli konu başka yerlere gitmesin. Adminden izin almadan camhunt kullanmanız yasak olduğu için şikayetleri açtım, @Pasha da bunu desteleyecektir.

#4 - 28.04.2023 00:52

#5 - 28.04.2023 00:53
Yarın bana verilen cevapları size gönderirim, birlikçe mesaj yazmanıza gerek yok. Yaptınız bir ihlal kabullenin arkadaşlar.

#6 - 28.04.2023 01:43
Herhangi bir sorun görünmüyor, şikayet reddi.

#7 - 28.04.2023 02:00
Ek olarak @Artorias gün içerisinde harfi harfine uyduğunuz(!) sunucu kuralları nedeniyle camhunt yüzünden ceza aldınız, bu da sizi tatmin etmemiş olacak ki üzerine "yönetime karşı tutum" kapsamında bir ceza daha aldınız. Açık aramayı bırakıp oyunu sadece oyun olarak görerek sunucu ve platform kurallarına göre oynarsanız zevk alacağınızdan eminim. Bu ve buna benzer sayısız şikayet açmanız size bir şey kazandırmayacak.

K&A