| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricci_Enrico @muhammedsgt Donhulffo_Fiorenzo @alperenn5Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ducatro Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer. gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Donhulffo karakteriyle benim karakterim bir bar çıkışında sözlü atışma gerçekleştirdi, öyle normal rolledik. Tartışma rolü,
iki karakter arasındaki basit bir olayın kartopu etkisiyle taraflar arasında bir çatışmaya dönüşmemesi için uzaklaşmamızla sona erdi. Bir süre daha sonra, aramızda rol döndürürken kankilerini toplayıp gelmiş. "Okey, rolle konuşarak durumu çözmeye çalışacağız" diyordum ki, arkadaş sanırım burayı birtakım rol-dm karışımı ne olduğu belli olmayan yan sanayi sunucularla karıştırmış olacak, rol veya karşılık fırsatı sunmadan mermi yağdırmaya başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Role giriş kısmına dikkat edin. Hiçbir agresiflik sergilemiyoruz, hatta Wim karakteri sorunun büyümemesi için benim karakterime "Klein, ağzını açma." diyor, karakterim de büyütmemek için "Anlaşıldı" diyip ardından hiçbir şey söylemiyor. Gelen arkadaşlar önce "konuşmak istediklerini" söylüyor. Konuşup durumu tatlıya bağlayacağımızı düşünüyoruz, ta ki birtakım rol yaptıklarını iddia eden arkadaşlar basit bir laf atışmasını silahlı çatışmaya dönüştürene kadar.
Sözkonusu kullanıcılara notum: Deagle çektiniz diye rolcü veya adam olduğunuzu sanmayın. Hayır bizde de var ak-deagle, biz de biliyoruz olay buraya gelmeden ta ilk mekanda silahları çekip size karşılık verme fırsatı tanımadan sizi delik deşik etmeyi. Ama sunucuya rol yapmak için giriyoruz. Amacınız DM ise dcden yazın, bi dm serverı hostlayıp vs atarız. Böyle garip garip hareketler yapmaya gerek yok.