Konu: Bekbolat_Berbatov Shakzod_Berbatov İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 185 defa)

#10 - 19.04.2023 13:17
Selamlar, yanlışlıkla f tuşuna bastım arkadaşa car jack attım ardından motordan indim ve yoluma devam ettim. OOC olarak bölmemek için de /b dell, delete gibi birşey yammak istemedim. Ek olarak Rk dediği şey silahla vurulmuyorum birşey olmuyor, sadece box maçında düştüm geri kalktım eğer bu rk ya giriyorsa arkadaşın bizi kovalamasıda, yakalama emotesi atmasıda yki ye giriyor. Savunmam bu kadar iyi günler.
Yanlışıkla f tuşuna, basmışsın tamam güzel bir uydurmaca dostum bastıysan /b pardon yazarsın, inersin motordan motora binip idlegas'a gittin bunu açıklarmısın bana?, diğer Rk'ya gelirsek Rk sadece silah değildir dostum Sen burda Yaralı Kural İhlalide yapıyorsun Hiç emote vermeden zınk diye kalkıp, gelip gene kavgaya giriyorsun, iyi günler iyi forumlar.

#11 - 19.04.2023 13:45
Senin attığın sslere göre dostum benim sadece bunnyhop var uzatmaya gerek yok durduk yere bize saldırdınız ve arkaşıma söyledim felan gerek yok yani cezam neyse çekebilirim ss lere göre sadece bunnyhop gözüküyor.
Kardeşim kusura bakma, olay yerinde bende vardım. Sana pompalı sıkan adamın önündeki sanchezli bendim. Bana yaralıyken  Car Jack atıp poshevonun hood'una sığınmanda bir kural ihlali, bence hiç savunma yapmadan ikinizinde cezalandırılması gerek. İllahaki iki tarafında hataları oldu, fakat biz sizin yaptığınız hataları toplayarak şikayet açtık. Haklı olduğunu düşünüyorsan eğer sende şikayet oluşturabilirsin. İyi roller.

#12 - 19.04.2023 21:13
Motoru daha ileriye götürüdüğmün ekran kanıtlarınıda at, savunmamı yaptım yok yere uzatma kardeşim şikayetten korkup senin sözünü dinleyeceğimi mi sandın?

#13 - 19.04.2023 21:22
Shakzod karakteri Car Jack ihlalinden, Bekbolat karakteri ise Bunny'den cezalandırılacak.