Konu: Ratko Todorovic - Mirko Aleksic | Rolde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 18.04.2023 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ratko Todorovic @GunPowder - Mirko Aleksic @mahmut1922

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Klaus Ristani @Rosenfeld - Agron Xhanari @Claw

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2023 - 00:59 ila 01:11 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde bağlantı koparmak (/q)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Las Colinas'da faaliyet gösterdiğimiz bölgede rol sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma dahilinde iki taraf birbirine ateş açtı, düşenler ve de vurulanlar oldu. Ratko Todorovic, videoda 0:09 vaktinde koşarak benim evime kaçıp q atıyor ve oyundan çıkış yapıyor. Bunun yanında Mirko Aleksic karakteri de yanımda yaralı durumundayken bağlantısını koparıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Çatışma anını ve de Ratko Todorovic'in kaçış görüntüsünü bulunduran video.
Spoiler: GösterGizle

Mirko Aleksic karakteri bağlantısını koparıyor.

Çatışmadan yaklaşık 12 dakika sonrasında /ID Ratko olarak karakteri aratıyoruz ama oyunda olduğuna dair sonuç alamıyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): Biz bu çatışma dahilinde kazanan taraf olduk, sağ olsunlar ki çatışma dahilinde /q atmayan arkadaşları da oldu. Onları esir aldık ve de dilediğimizce rolledik.

Eğer bu iki şahıs bağlantısını kopardıktan sonra oyuna girdiğini iddia ediyorsa bizimle iletişime geçip geçmediğinin kanıtını atabilir ve de savunmasını bu şekilde gerçekleştirebilir.

#1 - 18.04.2023 21:22
@GunPowder @mahmut1922 yirmi dört saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 18.04.2023 21:32

#3 - 19.04.2023 02:59
Videolar gizli @GunPowder

#4 - 19.04.2023 21:04
Bilgisayarımın güç kablosu hafif arızalı olduğu için biraz hareket ettirince PC kapanıyor bu sebepten dolayı orada bağlantı koptu düzeltmeye çalıştım fakat pek başarılı olamadım malesef gece saat çok geç olduğu için çok fazla uğraşamadım işe gitmek zorunda olduğum için mecbur uyudum, rolünüz baltalandı ise kusura bakmayın gerekli işlem uygulanabilir iyi roller dilerim.

#5 - 19.04.2023 21:23
Ratko karakteri yasaklanmış, Mirko karakteri ise ceza alacak.