Konu: Jimmy Farland Meta  (Okunma sayısı 54 defa)

#0 - 17.04.2023 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Farland @camewittabeam

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jimmy Farland ile hiç rolüm yokken beni arkadaşlarının düşmanı olarak biliyor, benimle çatışmaya giriyor. Çatışma bölgesine metagaming yaparak geliyor, çatıştığım kişilerle hiç IC haberleşme yolu yok. Metagaming yaparak gelip beni düşürüyor. Düşürdüğü içinde beni polis yakalayıp silahımı alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

İlk SS'de Ezekiel Rivera ile ile karşılaşmamız, Ezekiel Rivera birliğinin R20'si beni Valachi üyeleriyle görüyor.

2. kanıt video. Ezekiel Rivera videoda benim Valachi üyeleriyle çatıştığımı görüyor.

3. SS'de Ezekiel Rivera Valachiye beni teslim etmek için tuzağa çekiyor ve anlıyorum.

4. Jimmy Farland beni tanımıyor ve bi anda metagaming olduğunu düşündüğüm şekilde IC haber almadan olay yerine geliyor. Gelip beni yaralıya düşürüyor. Ardından arabalarına bindirip kaçırıyorlar.
https://streamable.com/85zbun

5. Kişiler beni kaçırıyor ama polisten kaçamıyor. Polisde benim silahımı alıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Jimmy Farland oraya IC iletişimle geldiğini kanıtlarsa benim için başka problem yok. Kişinin alacağı cezayla silahımın iadesini istiyorum

« Son Düzenleme: 17.04.2023 22:55 Yusuf41 »

#1 - 17.04.2023 23:57
Öncelikle merhaba, sorun yaşadığın karakterler ne kadar benim karakterle bağlantısı olsa bile, olay tamamen spontane gelişti. Ben, arkadaşlarımın aracını gördüm. Olayda seni bilmiyordum bile, onları sadece takip ettim. Bisikletle geliyordum, El Corona'da durakladığınızda ise zaten ilk sen ateş açmaya başladın. Ben ise reaksiyon verip karşılık verdim ve seni düşürdüm. Burada, ilk başta ateş açan sensin. Ben sadece oraya gelip, arkadaşlarımın aracını takip ediyordum. Sultan'ı yolda gördüm, yanlarına yanaşıp birlikte gittim. Tekrar söylediğim gibi, El Corona'da durduklarındaysa zaten silah sesleriyle birlikte yaşanan yaşandı. Sen, orada silahı ilk çekip ateşleyen oldun. Benim karakterim sadece orada bulunuyordu, videoda gösterdiğin üzere karakterime ilk sen ateş açıyorsun. Ben de karşılık veriyorum, bir sorun görüleceğini düşünmüyorum. Yaşanan olay tamamen spontane gelişti, neredeyse oyuna yeni girmiştim. Bisikletle turluyordum. Bu olayda, düşmemiş olsaydın büyük ihtimal bir şikayet konusuyla kimse uğraşmamış olacaktı. Oyun içerisinde, aleyhine giden durumlar yüzünden bence OOC yollara başvurmamalısın. Gidip, rolünü devam ettirmen daha güzel olurdu. Burada, bu şekilde uğraşmamış olurduk. Ben tarafıma bir iade istemiyorum, ben de bu rolün içerisinde IC jail yemeyi bekliyorum. Yaklaşık birkaç saattir bu rol yüzünden gözaltı durumundayım. Arkadaşın iadesinin verilmemesini istiyorum, mümkünse bu olmalı. Burada, zararlı olan taraf tek sen değilsin.

#2 - 18.04.2023 00:21
Öncelikle merhaba, sorun yaşadığın karakterler ne kadar benim karakterle bağlantısı olsa bile, olay tamamen spontane gelişti. Ben, arkadaşlarımın aracını gördüm. Olayda seni bilmiyordum bile, onları sadece takip ettim. Bisikletle geliyordum, El Corona'da durakladığınızda ise zaten ilk sen ateş açmaya başladın. Ben ise reaksiyon verip karşılık verdim ve seni düşürdüm. Burada, ilk başta ateş açan sensin. Ben sadece oraya gelip, arkadaşlarımın aracını takip ediyordum. Sultan'ı yolda gördüm, yanlarına yanaşıp birlikte gittim. Tekrar söylediğim gibi, El Corona'da durduklarındaysa zaten silah sesleriyle birlikte yaşanan yaşandı. Sen, orada silahı ilk çekip ateşleyen oldun. Benim karakterim sadece orada bulunuyordu, videoda gösterdiğin üzere karakterime ilk sen ateş açıyorsun. Ben de karşılık veriyorum, bir sorun görüleceğini düşünmüyorum. Yaşanan olay tamamen spontane gelişti, neredeyse oyuna yeni girmiştim. Bisikletle turluyordum. Bu olayda, düşmemiş olsaydın büyük ihtimal bir şikayet konusuyla kimse uğraşmamış olacaktı. Oyun içerisinde, aleyhine giden durumlar yüzünden bence OOC yollara başvurmamalısın. Gidip, rolünü devam ettirmen daha güzel olurdu. Burada, bu şekilde uğraşmamış olurduk. Ben tarafıma bir iade istemiyorum, ben de bu rolün içerisinde IC jail yemeyi bekliyorum. Yaklaşık birkaç saattir bu rol yüzünden gözaltı durumundayım. Arkadaşın iadesinin verilmemesini istiyorum, mümkünse bu olmalı. Burada, zararlı olan taraf tek sen değilsin.

Bu açıklama gözümde yeterli değil, arkadaşların bana sıkmak için kovalıyor ve o ara sende elin silahlı tesadüf gelip bana mı sıkıyorsun?  :) :)

Karşılıklı iletilerimiz atıldı, admin kararı alınabilir.

#3 - 18.04.2023 00:24
Kişi aynı birlikten rol dahilinde arkadaşlarını takip etmiş ve olaya dahil olmuş. Savunma yeterli görüldü.
Şikayet kızağa çekilecek.