Öncelikle merhaba, sorun yaşadığın karakterler ne kadar benim karakterle bağlantısı olsa bile, olay tamamen spontane gelişti. Ben, arkadaşlarımın aracını gördüm. Olayda seni bilmiyordum bile, onları sadece takip ettim. Bisikletle geliyordum, El Corona'da durakladığınızda ise zaten ilk sen ateş açmaya başladın. Ben ise reaksiyon verip karşılık verdim ve seni düşürdüm. Burada, ilk başta ateş açan sensin. Ben sadece oraya gelip, arkadaşlarımın aracını takip ediyordum. Sultan'ı yolda gördüm, yanlarına yanaşıp birlikte gittim. Tekrar söylediğim gibi, El Corona'da durduklarındaysa zaten silah sesleriyle birlikte yaşanan yaşandı. Sen, orada silahı ilk çekip ateşleyen oldun. Benim karakterim sadece orada bulunuyordu, videoda gösterdiğin üzere karakterime ilk sen ateş açıyorsun. Ben de karşılık veriyorum, bir sorun görüleceğini düşünmüyorum. Yaşanan olay tamamen spontane gelişti, neredeyse oyuna yeni girmiştim. Bisikletle turluyordum. Bu olayda, düşmemiş olsaydın büyük ihtimal bir şikayet konusuyla kimse uğraşmamış olacaktı. Oyun içerisinde, aleyhine giden durumlar yüzünden bence OOC yollara başvurmamalısın. Gidip, rolünü devam ettirmen daha güzel olurdu. Burada, bu şekilde uğraşmamış olurduk. Ben tarafıma bir iade istemiyorum, ben de bu rolün içerisinde IC jail yemeyi bekliyorum. Yaklaşık birkaç saattir bu rol yüzünden gözaltı durumundayım. Arkadaşın iadesinin verilmemesini istiyorum, mümkünse bu olmalı. Burada, zararlı olan taraf tek sen değilsin.