Konu: [18.04.2023] Daevion_Tolbert | @etaraybill  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 18.04.2023 03:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daevion_Tolbert | @etaraybill
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/04/2023 03.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uçağını çaldığım için ailevi değerlerime hakarette bulundu, bu tarz bir yaklaşım gerçekten sinir bozucu. Oynadığımızın bir oyun olduğunun farkına varmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı bir ceza almalı ve sinir kontrolünü sağlaması için bazı insanlar ile konuşabilir  ;)

#1 - 18.04.2023 04:58
İşlem uygulanabilir, helikopterimi çaldı ve sunucudaki troller beni trollerse hakarette bulunurum kaç kez uyardım, nerede uyarmışım nerede yazıyorsun? Annene hakaret etmem çok normal değil mi? Oyun zevkimi bozuyorsun, hakaret ederim. İşlem uygulanabilir, savunmam yok, kişiye hakaret ettim.
Sunucudaki Mad Bullock oyuncularının çoğu hile ya da troll zaten, Idlewood ile savaşa girdikten sonra daha da artmaya başladı.
Ve kimsenin annesine boş yere hakaret edecek bir kişiliğe sahip değilim, suçu bende değil kendin de araman gerekiyor. Sunucuyu Troll merkezi olarak tanıyorsun sonra annene hakaret alınca şikayet açıyorsun. Helikopteri çalmasaydın da etmeseydim.
Sunucuyu DM ve Troll için oynamaya devam et, bu şikayette ben jail yiyeceğim daha sonraki şikayetlerde banını yiyince kıçının üstüne oturursun.
« Son Düzenleme: 18.04.2023 05:07 etaraybill »

#2 - 18.04.2023 05:02

#3 - 18.04.2023 05:05
Annene küfür edilmesini istemiyorsan birilerini toxicleyip trolleme kankacım, ben sana kaç kere iyi yaklaştım dinlemedin. Sonuncusunda annene küfür ettim, burada hiçbir sorun göremiyorum. Oyunda trollünü yap annene küfür yiyince forumda anneme sövdüler diye de şikayet açma. Hak ettiğin şeyleri senin yüzüne vurdum, gereken işlemi en kısa sürede uygulanırsa benim için iyi olur.

#4 - 18.04.2023 12:28
Karakter ceza alacak.