Konu: [17.04.2023 - Ayubkhan_Kadzhuiev ] Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2023 03:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ayubkhan_Kadzhuiev @aynenoyleaynen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel Wester @Lhansent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2023 , 02:30 - 02:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daniel Wester karakteri ile birlikte saat 02:30 civarında Idlewood tarafında dolaşırken Ayubkhan_Kadzhuiev'in yerde yaralı olarak yattığını gördüm kişiye /do' dan Kadzuhuiev'e bakınca ne görmekteyim sorusuna cevap alamadım. Daha sonra olayı ihbar verdim ihbar ardından Ayubkhan_Kadzhuiev'in bağlantısı koptu bunun bilerek yapılıp yapılmadığı hakkın da kimseyi suçlamak istemem ama bazen /sq yaparak çıkışı bağlantısı kopması olarak gösterilebilir. Kişinin üzerin de silah bulunduğuna veya herhangi bir IC ceza almamak için polisler gelmeden bağlantısını kopardığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişinin bağlantısının kopmadan önce ki görüntüsü;

Kişinin bağlantısının koptuktan sonra ki görüntüsü;

Desert Eagle marka silah ile hasar aldığının görüntüsü;

Ek açıklamalar(varsa): Kimseyi kesin olarak suçlamıyorum.

#1 - 17.04.2023 03:39
Ekstra: 10-15 dakika sonra girip uzaklaştı..

#2 - 17.04.2023 04:02
@aynenoyleaynen adına ben atıyorum, muteli olduğu için, onun ağzından; Selamlar! Yan karakterim olduğunu görebilirsiniz, 2 seviye herhangi bir illegal rolüm yok, dm yedim ve bunun rolünü yapmak istemedim, bağlantı kesildi olayına gelecek olursak crash yedim, ve bu ilk crash'im değildi, neden crash yediğimi öğrenebilmek için mod dosyalarında gezinmeye başladım, on on beş dakika aradan sonra girdim, dm yediğimden dolayı bir şikayet ya da rol olmayacağını bildiğimden dolayı geç girdim, savunmam bu kadar, iyi forumlar!

#3 - 17.04.2023 05:28
Ayubkhan_Kadzhuiev, Refuse RP kapsamında ceza alacak.