Öncelikle selamlar
Oradan geçeli henüz beş dakika oldu, yıllardır bu anı mı bekliyordun diye düşündüm, açıkçası biraz da komik geldi.
Öncelikle savunmamın başında şunu belirtmek istiyorum, bu tarz şikayetlerde bulunurken etrafınıza iyi baksanız, /pm üzerinden sebep sorsanız ya da uyarsanız da işler çözülebilir. İnsanlara ceza aldırmak için bu kadar can atmanızın sebebini anlayamıyorum.
Eğer benim geldiğim yön de görüntülere yansımış olsaydı, koşan bir arkadaşın önüme doğru zıpladığı için mecburi olarak bunny yapmak zorunda kaldığım görmüş olabilirdiniz. Ortada defalarca yapılan bir bunny de yok, bir kez önüme atlayan arkadaşa çarpmamak için yapıyorum. Bunun yanı sıra, yaptığım bunny sonucu herhangi birinin rolüne ya da keyfine bir zararım yok, geçip gidiyorum.
Savunmam bu kadar, arkadaş geldiğim yönü de görüntülemiş olsaydı önüme zıplayan kişiye çarpmamak için yaptığımı görebilirdi.
Hiç bir şekilde kimseye zararım olmamasına rağmen, olayı komik bularak yine de sana karşı bir rahatsızlık verdiysem kusura bakma. Ancak tamamı ile ceza aldırmak için, "açmak için" açılmış bir şikayetten başka bir şey göremiyorum. Savunmam bu kadar, gerisini yönetici inisiyatifine bırakıyorum.