Konu: Roland Popelin - CODSMP bugu  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2023 22:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roland Popelin - @MrJoe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lord Xuneity  @hissizleştim
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Iyi akşamlar diliyorum. Mübarek ramazan ayında, oyunda olduğumuz bu süreç içerisinde stabil olarak rollerimize devam ediyoruz fakat rollerimizi baltalayan oyuncularla da karşılaşamayacağımız anlamına gelmiyor. Sıradan, savaş döneminin içerisinde bulunuyoruz ve det. ekibiyle sahada silahlı arkadaşlarla denk geliyoruz, karşılık veriyorum. Roland Popelin, adlı arkadaş kendi aleyhine /sq(EK-1) çekiyor ve bu olaydan silahı gitmeden ayrılıyor. Velevki bunu yapmasa rolümüz ne baltalanacak ne de oyundan soğuyacağız. Arkadaş, oyuna tekrar girdiğinde kendini verdant bluffs(codsmp bugu, EK-2)'da spawnlatıyor ve arkadaşlarına kendini oradan aldırtmasını söylüyor. Bir de ne göresin? Arkadaş birden beni savaş ortasında çatıdan düşürüyor.(EK-3) Izleyelim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

EK-1,

EK-2,
Kanıtlar: GösterGizle

EK-2,
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 06.04.2023 22:55 schusswechsel »

#1 - 06.04.2023 23:43
Q çekmedim. Sunucuda aşırı lag var, oyunumda karakterler uçuyor. Seni son yerde vurduğumun bu olay ile bir alakası yok. Oyuna sonradan da girebilirim.

#2 - 06.04.2023 23:49
Q çekmedim. Sunucuda aşırı lag var, oyunumda karakterler uçuyor. Seni son yerde vurduğumun bu olay ile bir alakası yok. Oyuna sonradan da girebilirim.

Savunma için teşekkürler, videoda her şey gözüküyor. gerekli kontrolleri yetkililer yapar

#3 - 07.04.2023 00:01
Yetkilinin sağ arkada oturan polis memuruna da bakmasını öneririm, motorlu arkadaşı az kalsın öldürmüş  :garip:

#4 - 16.04.2023 15:12
Banlı. Arşiv