Konu: [14.04.2023 - Gerardo Gutierrez] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2023 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerardo Gutierrez - @cha0s

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Latrelle Hodges - @Noirew  Jacaubre Reese - @aynenoyleaynen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2023 - 16.18 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim, Ortak Nezaket ve Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir baskın rolünde birlik üyelerim bu arkadaşımızı yaralı konuma düşüyor. Bundan öncesinde de arkadaş düşmemek üzere kendi isteğiyle oyundan çıkıyor. Daha sonrasında da oyuna giriş yapıyor ve az önce de bahsettiğim gibi düşürülüyor. Düştüğünde de IC chatten hem türkçe terim kullanıyor, hem de OOC harekette bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşımızın ilk değil, akıllanmayacak gibi duruyor. Hırsları gözlerini bürümüş, üzücü.

#1 - 14.04.2023 16:52
şahitliğimi onaylıyorum, Mad Bullock birliği hep aynısını yapıyor. Fakat yine de akıllanmıyorlar, ağır bir yaptırım en iyisi olacağını düşünüyorum  O:-)

#2 - 14.04.2023 17:16
Geri oyuna girdiğime dair kanıtlar:

Yere düşünce oyun beyaz ekran oldu, sebebini anlamadım. Sadece bu sunucu için gereçli bir şey değil her sunucuda oluyor. Q atıp geri girmek zorunda kaldım.
Girdiğim süre 1-2 dk yı bile geçmezken, arkadaşların şikayetine anlam veremedim. Bir günde 4 kere hood basıp RK kuralına uymamı bekliyorlar herhalde, bu komik bir şey. İhlallere ihlalle karşılık verecek değilim, geri oyuna girdim ve sslerimi çektim.

Türkçe terime gelecek olursak, arkadaşımla pmden konuşuyorduk onunda ismi halil, ona dedim. /r yazmayı unutup. Geri wrong yazıp role devam ettim.

Boş sebeplerden dolayı şikayet açmayın arkadaşlar, birde ihlaller zinciri yazmış, akıllı çocuk.  :)

Savunmam bu kadar, arkadaş ek bir şey yazmasın, ne  yazacaksa iletiyi düzenleyip şikayete eklesin. İyi forumlar diliyorum, sonuçlanabilir.  O:-)

#3 - 14.04.2023 17:29
Yere düşünce oyun beyaz ekran oldu, sebebini anlamadım. Sadece bu sunucu için gereçli bir şey değil her sunucuda oluyor. Q atıp geri girmek zorunda kaldım.
Girdiğim süre 1-2 dk yı bile geçmezken, arkadaşların şikayetine anlam veremedim. Bir günde 4 kere hood basıp RK kuralına uymamı bekliyorlar herhalde, bu komik bir şey. İhlallere ihlalle karşılık verecek değilim, geri oyuna girdim ve sslerimi çektim.

Oyunun biz baskın atınca mı beyaz oluyor? Garip işmiş, şaşırdım açıkçası. Bir günde dört kere hood basma gibi bir kural varsa, şikayetini de oluşturabilirsin. Ayrıca RK kuralına uymanı da bekleriz, sunucuda sürekli roleplay denen bir kural işliyor. Sen bu kurala uymazsan üzgünüm ama her gün DM atmak için vaktin olmaz. İhlallere ihlalle karşılık verecek değilim demişsin, bir ara sunucu kurallarını gözden geçir derim. Chatlogda ya da oyun içinde bizim tarafımızdan gelmiş bir ihlal görmüyorum açıkçası.

Emotelar atıldıktan sonra oyundan çıkman da işi biraz değiştiriyor.

Türkçe terime gelecek olursak, arkadaşımla pmden konuşuyorduk onunda ismi halil, ona dedim. /r yazmayı unutup. Geri wrong yazıp role devam ettim.

Boş sebeplerden dolayı şikayet açmayın arkadaşlar, birde ihlaller zinciri yazmış, akıllı çocuk.  :)

Savunmam bu kadar, arkadaş ek bir şey yazmasın, ne  yazacaksa iletiyi düzenleyip şikayete eklesin. İyi forumlar diliyorum, sonuçlanabilir.  O:-)

Arkadaşınla pmden mi konuşuyordun? Süper işmiş. Bariz birlik üyelerime cevap verdiğin belli. Geri wrong yazıp da hiçbir şey olmadan devam ediliyormuş, yeni öğrendim. Boş sebeplerden de şikayet açmışız, ne kötü. Açtığım için kusura bakma dostum, sonuçlanmasını beklersin. Kendi kalıbınızdan bir şeyler uydurmayı bıraksanız ne rahat edersiniz. Çok kin yapmışsınız, gerek yok. Gelin bir ara sohbet edelim, belki kaynaşırız.

Daha fazla yanıt gelmeyecek, kendisi söylemiş arkadaşımız. Sonuçlanabilir.

#4 - 14.04.2023 17:39
/q için ceza verilmeyecek, kişi tekrar oyuna girmiş.

Ortak Nezaket ve Türkçe Terim için de keza aynı şekilde ceza verilmeyecek size, birlik üyelerinize söylediğine emin olamayız fakat kişiyi uyarıyorum lütfen dikkatli olun.