Konu: Barbara Miller  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2023 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barbara Miller @Lethal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş bu olaylar yaşanmadan yaklaşık 15 dakika önce dur ihtarlarına uymayıp kaçmaya başlıyor kovalıyorum ve en son Market Caddesinde araçtan bir anda atlayıp motora biniyor, tek ekip olduğum için beanbag kullanıyorum ve tackle kullanıyorum sonuç olarak emotelerimi verip etkisiz hale getiriyorum, fakat arkadaş role uymuyor ve defalarca motora binip kaçmaya çalışıyor birçok kez emote vermeme rağmen, bağlantısını kopartıyor 2 kere bağlantıyı koparttı ve oyuna girdi. ilk bağlantısını koparttığında 4 dakika geçip gelmişti tekrardan kaçmayı denedi, beanbag kullanınca tekrardan bağlantısını kopardı kasıtlı yaptığını düşünüyorum. 2. bağlantısını kopardığında alt tabdaydım ve oyuna döndüğümde motorunu alıp ayrılmıştı. Yetersiz rol bilgisine sahip olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): en ağır cezaları almasını talep ediyorum.

#1 - 14.04.2023 16:04
eklemeyi unutmuşum + olarak birçok kere /ustara atıyorum fakat internetim kötü diyor ve red ediyor.

#2 - 14.04.2023 16:08
Bağlantı kopardığım reddettiğim falan yok, yönetimi kandırmaya çalışma. İnternetimin aşırı kötü olduğunu önceden belirtiyorum ve beanbag attığın ben de gözükmüyor. Sonra da oyuna geldiğimde ortada yoktun rolden kaçtın onu belirtmiyorum bile. PM atıp role devam edelim dediğimde uzlaşmak yerine şikayet açmayı tercih ettin.Gerekli SS'leri bırakıyorum.

#3 - 14.04.2023 16:10
role devam edelim falan demedin dostum, varsa ss gönder. üstelik senin bağlantını kopardığın yer Market Caddesi yani orada bekliyordum videoda da görünüyor alt tabdaydım geldiğimde yoktun motorun da oradaydı. kimi kandırmaya çalışıyorsun

#4 - 14.04.2023 16:13
3. ss de gözüküyor role devam edelim gel eğlenelim dediğim, dostun falan değilim. Her şey açık ve net daha da bir şey yazmaya gerek yok.

#5 - 14.04.2023 16:16
15 dakika boyunca kovaladım zaten role uymayan sensin

#6 - 14.04.2023 17:27
Karakter ceza alacak.