Konu: Dean Foster - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2023 04:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean Foster @A L P H A
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jiggysaw
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi vurmak için motordan indiğim zaman, kendisi bana aradan bir saniye bile geçmeden iki tane deagle mermisi atıp, düşürüyor. Bu kesinlikle animasyon hatası olamaz. Yerde olduğuna bakmayın, yerde gözükse bile o kadar kısa sürede sıkamaz. Kişi ya improved deagle kullanıyor ya da gamespeed kullanıyor. Bu vuruşu yapması normal değil. Kesinlikle hile kullandığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi, bu kadar hızlı sıkması normal değil.

#1 - 07.04.2023 04:51
Öncelikle merhaba bu şikayet önceden açılmıştı, orada hasarlarınla açmıştın. Şimdi geleceğim konu şu motordan atladığımda, samP entegrasyonundan kaynaklı orada kendi ekranımda sana nişan almış şekilde sıkıyorum. Bunu videoda yerdeki animde haraket etmemden anlayabilirsin, herkesin animi farklı gözüküyor, aynısı brawl rolunde karşısındaki kişi sende yerde gözükürken hasar alıyorsun, hızlı sıkma konusuna gelirsek videoda normal bir şekilde sana focus atıp sana iki mermi atıyorum. Aynı vuruşu sende yapabilirsin, normal bir şey. Her vurulan kişi, vurulduğunda karşı tarafı hile olarak mı nitelendirecek? Biraz realistik bakın arkadaşlar konuya, oyun alt tarafı sadece. Her türlü loglarım kontrol edilebilir, edildide. Aynı şikayetten açmıştın. Önceki şikayetteki savunmama ek bunları eklemek istiyorum, iyi forumlar. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 07.04.2023 04:53 A L P H A »

#2 - 07.04.2023 04:55
Öncelikle merhaba bu şikayet önceden açılmıştı, orada hasarlarınla açmıştın. Şimdi geleceğim konu şu motordan atladığımda, samP entegrasyonundan kaynaklı orada kendi ekranımda sana nişan almış şekilde sıkıyorum. Bunu videoda yerdeki animde haraket etmemden anlayabilirsin, herkesin animi farklı gözüküyor, aynısı brawl rolunde karşısındaki kişi sende yerde gözükürken hasar alıyorsun, hızlı sıkma konusuna gelirsek videoda normal bir şekilde sana focus atıp sana iki mermi atıyorum. Aynı vuruşu sende yapabilirsin, normal bir şey. Her vurulan kişi, vurulduğunda karşı tarafı hile olarak mı nitelendirecek? Biraz realistik bakın arkadaşlar konuya, oyun alt tarafı sadece. Her türlü loglarım kontrol edilebilir, edildide. Aynı şikayetten açmıştın. Önceki şikayetteki savunmama ek bunları eklemek istiyorum, iyi forumlar. İyi roller dilerim.
Olay yerde olup olmaman değil. Gereğinden hızlı sıkman. Bir saniye içerisinde iki mermi atıyorsun. Ve peş peşe sıkıyorsun, sıktığın mermilerin ikisi de aynı yere denk geliyor.
« Son Düzenleme: 07.04.2023 05:01 hazepoppy »

#3 - 07.04.2023 05:01
Bir saniye dediğin şey senin anlık bir şey yani, bunu sana nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama orada bir saniyede düşmüyorsun koşman zaten oradan oraya bir saniyeden fazla sürüyor videoda gördüğün gibi, savunmamı yaptım. Gerekli kararı yetkili kişiler verecektir video ortada, tekrardan iyi forumlar dilerim.

#4 - 07.04.2023 12:24
reis adam normal iki mermi atıyor videoda açık ve net belli oluyor nedir sizdeki bu kin
« Son Düzenleme: 07.04.2023 12:26 Arda0 »

#5 - 07.04.2023 17:33
reis adam normal iki mermi atıyor videoda açık ve net belli oluyor nedir sizdeki bu kin
şikayette adının geçtiğini sanmıyorum, lütfen alakan olmadığı şeylere yorum atma. Kin değil, sadece şikayet açtım. Her şikayeti kin olarak adlandıracaksanız, daha çok yolunuz var. Size kinlenecek birisi de değilim, buna emin olun. Üç kişiden ibaretsiniz.

#6 - 08.04.2023 01:32
şikayette adının geçtiğini sanmıyorum, lütfen alakan olmadığı şeylere yorum atma. Kin değil, sadece şikayet açtım. Her şikayeti kin olarak adlandıracaksanız, daha çok yolunuz var. Size kinlenecek birisi de değilim, buna emin olun. Üç kişiden ibaretsiniz.
pp mayoneze benziyo sen mısın ???

#7 - 09.04.2023 00:33
yok degılım ben

#8 - 01.07.2023 13:56
Bir problem bulunmuyor.