Konu: [09.04.2023} Richard_Rayford & Dwayne_Rayford  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 09.04.2023 21:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Rayford @veensey@xqsxmih Richard Rayord

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nancy_Widmer & Richard Reyes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok söze gerek yok, videolarda herşey belli. Motor ile VCPD'den kolay kaçılabildiği için arkadaş motorun üstünde sürekli VCPD'e karşı saçma sapan rollerde bulunuyor. Gerçek dışı hareketler ile sürekli VCPD bünyesinde rol yapan kişilerin OOC/IC can sıkmasına neden oluyor. Gerekli işlemler yapılmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.04.2023 21:40
1. videoda saçma sapan rol ve gerçek dışı bir hareket yaptığımı göremiyorum sadece ben arkadaşımı ordan uzaklaştırmaya çalıştım en fazla 3 4 cümlem var zaten 2. videoda ise bir alakam yok.

#2 - 09.04.2023 22:10
İlk öncelikle, iyi geceler iyi forumlar arkadaşlarım olmadığı zaman sadece geziyorum polisler ile rol yapıyorum orada polisler ile rol yapmak istediğim zaman yanlarına gider konuşurum ilk videoda, sadece polislerin yanına gidiyorum tam gidecekken polis bana (Car Jack) Atıyor araçtan indirip tutukluyor bende gidiyorum, diğerinde ise arkadışımızı dövmüşler rolsel olarak sinirli olmamız lazımken arkadaşa yolu tarif etmesini istiyorum polis ise gelip bize birşey anlatmaya çalışıyor bende sinirli olarak polise karşı gelip olay yerinden uzaklaşıyorum savunmam budur iyi forumlar.

#3 - 10.04.2023 02:19
İlk öncelikle, iyi geceler iyi forumlar arkadaşlarım olmadığı zaman sadece geziyorum polisler ile rol yapıyorum orada polisler ile rol yapmak istediğim zaman yanlarına gider konuşurum ilk videoda, sadece polislerin yanına gidiyorum tam gidecekken polis bana (Car Jack) Atıyor araçtan indirip tutukluyor bende gidiyorum, diğerinde ise arkadışımızı dövmüşler rolsel olarak sinirli olmamız lazımken arkadaşa yolu tarif etmesini istiyorum polis ise gelip bize birşey anlatmaya çalışıyor bende sinirli olarak polise karşı gelip olay yerinden uzaklaşıyorum savunmam budur iyi forumlar.

Tam gidecekken diye bir olay yok. Bir polise direndiğin an seni tutuklama hakkına sahiptir. Bahsettiğin şey Car Jack değil, motordan seni tutarak düşürüyorum ve kelepçeliyorum. Polise direnmekten içeri alabileceğimiz yerine almayarak hatanı anlamana çalışıyoruz. Oyun içi toksikleyecek bir şekilde sürekli PD araçlarını takip ediyorsun, maskeyle geziyorsun. Arkadaşını falan dövmüşler diyorsun tamamen rolsel bir olay olabilir birşey demiyorum. Yol tarif etmesini falan istediğin bir yer ise göremiyorum. Video tamamen gözüküyor. PD araçları motor kovalamakta zorlandığı için bilerek insanlara toksiklik veriyorsunuz. Hayatında polise bunu yapabilecek kadar yürekli misiniz? Küfür edip, motor ile kaçacak kadar, hatta motor ile gerçek hayatta yapılmayacak hareketler yaparak kaçabilecek misiniz? Bunu yapıyorsunuz. VCPD'de yeni rol yapmaya başlayan birisiyim daha 1 ay olmadı ve cidden çok sıkıcı bir hâl almaya başladı. Karşınızda ki insanları düşünerek girişmelisiniz bu rollere, biz zevk almıyoruz motorluları kovalamaktan.

Ayrıca: Ceza almanızı kesinlikle istemiyorum, hatanız neyse ona göre ceza uygulanacaktır. Tek temennim VCPD'e karşı bu tutumunuzu düzeltmenizdir. Gerçekten zevk almıyoruz. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 10.04.2023 02:22 firatcelikdev »

#4 - 10.04.2023 17:30
İyi günler, iyi forumlar tekrardan, Videoda görünüyor yolu tarif et dediğim yer, sizmi göremediniz anlamadım ama. Polislere karşı kötü bir tutum yaptığımı sanmıyorum legal bir oyuncuyum zaten, birliğim falanda yok pdyi toksiklemek ise aklımdan geçmez sinirli rol dediğim gibi sinirli rol yaptım zaten, cezamı ise uyarı olarak almamı istiyorum iyi forumlar.

#5 - 10.04.2023 18:30
İyi günler, iyi forumlar tekrardan, Videoda görünüyor yolu tarif et dediğim yer, sizmi göremediniz anlamadım ama. Polislere karşı kötü bir tutum yaptığımı sanmıyorum legal bir oyuncuyum zaten, birliğim falanda yok pdyi toksiklemek ise aklımdan geçmez sinirli rol dediğim gibi sinirli rol yaptım zaten, cezamı ise uyarı olarak almamı istiyorum iyi forumlar.

1   1.26   180 dakika   02.03.2023   Svyatoslav Kuznetsov
2   1.26 ve 3.12   315 dakika   02.03.2023   Luciano Stallone
3   Suçluya Yardım ve Yataklık   120 dakika   18.03.2023   Roland Preston
4   3.12 - 1.1   120 dakika   20.03.2023   Vera Turner
5   1.26   300 dakika   01.04.2023   Alfrad Hersberg
6   1.23 ve 1.7   240 dakika   06.04.2023   Nancy Widmer
7   (1.26 Arttırımlı)   300 dakika   08.04.2023   Brian Sullivan

Başka söze gerek yok. Legal karakterinize yolu açık roller dilerim. Ben ve orada rol yapan hiç kimse göremedi. Elinizde kanıt varsa sunun, başka bir açıklama yapmayacağım. Gün boyu maske ile geziyorsunuz toksiklik yapmadığınızı savunuyorsunuz. Tekrarı hâlinde tekrar şikayet açacağım.

#6 - 10.04.2023 23:10
Kanıtlara göre bariz olarak Richard_Rayford karakterin Cop-Bait yaptığı/yapmak istediği görülebiliyor. Karakter cezalandırılacak.
Şikayetin sonlandırılması nedeniyle konu kızağa çekilecek.