Konu: Valentino_Josef Gasp  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2023 04:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino_Josef

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.04.2023 saat olarak: Gece 1-1:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 14.3. Gasp: Gasp eylemi sunucuda bir karakterin diğer karakterden güç kullanarak parasını almasıdır. Sunucuda gasp sistemi bulunmaktadır ve gasp rolleri sistemin el verdiği noktalarda gerçekleşmelidir. Gasp sisteminden gelen kazanç harici herhangi bir para, eşya ya da mülk talep edilemez ve gasp bölgesine dışarıdan karakter getirilerek eylem gerçekleştirilemez.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek bölgesinde olmama rağmen beni gasp etmeye, paramı zorla almaya çalıştılar. Levelim daha 3 olmasına rağmen benim paramı zorla istediler. Yanında bir kişi daha vardı bana gasp yapanın adını unuttum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/n1ogjxr
https://www.hizliresim.com/ovqu2v1
Ek açıklamalar(varsa): Ben arabamla meslek bölgesine gidiyordum. Tam meslek bölgesinde bulunan arabalara binecektim arkamda bir beyaz araba beni takip ediyordu. Durup bekleyince benden para istediler. Vermeyeceğimi söyleyince beni tehdit ettiler. Rolü güzelce devam ettirdim ve arabamla kaçarken defalarca arabama vurdular. Olay yaşandıktan 3-5 dakika sonra fotoğrafları çekip şikayet etme kararı aldım bundan dolayı polis binası içerisindeyim.

« Son Düzenleme: 03.04.2023 04:23 meola147 »

#1 - 04.04.2023 11:05
@Fernando_Valentino_Josef 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 04.04.2023 16:31
Hocam öncelikle ic yaklaşık bin dolar istedik vermeyeceğeni anlayınca ic takip ettik korksun diye zenci mahallesine girip hemen ic şekilde zencilerle role girip bizi korkutmaya çalıştı bizde uzatmadık sonra kamera alıp fotoğrafımızı çekti sonra karakola gitti bizde rol paslandı diye uzatmadık ic oyuna devam ettik hiçbir şekilde zorla veya isteyerek para almadık kayıtlardan bakabilirsiniz arkadaş şimdi şikayet açması anormaldir 2 gün geçmiş ic role devam etmiş polise gitmiş şimdide hemen ooc açıyor arabasınada vurmadık log kayıtları varsa bakabilirsiniz.

#3 - 04.04.2023 17:46
tekrardan merhaba şu çarpma işini arkadaşıma sordum meslek yerindeki olabilir dedi tek orda yanlışlıkla oldu dedi oda şöyle aniden fren basınca yanlışlıkla vurduk oda ic rolü yapsaydı keşke ooc bilerek çarpmadık ve arabayıda ben sürmüyordum zaten

#4 - 04.04.2023 17:47
hocam adamı gasp ettik desek yaralamak lazım yoksa diğer türlü gaspa girmez ve vurmadık bayıltmadık sadece araba ile  takip ettik  sözde ona göre gasp ettik adamı bayıltmadan dövmeden nasıl gasp edelim bir tane ss bile yok sadece 2 konuşmayı almış atmış alakası bile yok sadece para istemişiz

#5 - 04.04.2023 17:48
Arkadaşın yaptığı şey ic olarak sonuç alamayınca hıncını alamayıp ooc ye dökmesi başka birşey değil

#6 - 05.04.2023 16:52
Kanıtlar yetersiz.