MÜLK BAŞVURUSU
Ad Soyad Tina Zotikishvili Mülk Türü (Eğer firmaysa)Firma türü N/A
Mülkün Konumu (/rs) 261.9124,2898.9473,8.9930,339.8042 ; Mülkün Harita Konumu Mülkün Dış Cephe Fotoğrafı Mülkü ekletmek için sebebiniz ve rol planlarınız nedir? Bu evi uzun zamandır istiyorum, burada rol yapmayı. Bundan önce oynadığım farklı sunucularda da buraya sahip olmak istemiştim fakat hep başkalarına aitti.Sakin, sessiz bir karakter yapmayı düşünüyorum Tina'ı, bu evde rol yapmayı da aşırı istiyorum. Bir bot alıp denize açılmak, Malibu rollerine buradan botla gelmek. Arkadaşlarımla burada parti rolleri yapmak, belki bir oluşuma dahil olursam onlarla bir parti rolü düzenlemek. Burası çok farklı olucaktır, farklı bir deneyim olacaktır. Bu ev açılırsa sunucuya girme isteğim on kat artıcak, gerçekten aşırı istiyorum, oyuna girip sıkılıyorum genelde. Bu ev sadece Vice'da rol yapmam için bir sebep olacak bana, manzarası- önü deniz olması ve burada rol yapma fikirleri çok cazip geliyor. Ve eklemek istediğim bir şeyde şu, diğer kasabadaki ve böyle dandik gözüken evlerin açılma fiyatlarını kontrol ettim, 100-250 arası bir IC paraya açılıyor. Lütfen yüksek bir değer koymayın, evin kalitesi ortada zaten- kapısı bile yok. Neden böyle kötü bir evi açtırmak istiyorsun diyebilirsiniz, evin nasıl gözüktüğü önemli değil çirkin evet ama, burada rol yapmak bana ilham katıcak. Aynı rolleri yapmaktan, kafe açılışına bar açılışına gitmekten insan bir süre sonra bayıyor ki bu temel bir sorun bence. Bu yüzden ben de kendime eğlence buldum, burada kişisel roller yapacağım, ve eğer ki oluşuma dahil olursam da büyük ihtimalle burada sunucuda çoğu kişinin katılacağı parti rolleri. Umarım anlamışsınızdır, teşekkür ediyorum.  |