Konu: Dean_Foster (Hileci) Bugger şikayeti  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2023 18:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Dean Foster
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Uzgun
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız Frame Vilgiante, ImprovedDeagle kullanıyor  :) Hızlıca A-D yapıp, silahı elinden hızlı bırakması İmproved ve Frame olduğunu gösteriyor, normal bırakıyorum felan diyorsada game speedi vardır. Umarım yalanlarla savunma yapmazsın, videolu savunmanı bekliyorum.  O:-)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok normal dönüyorum, yok hilem yok diyerek savunma yapmazsa sevinirim, videolu kanıt istiyorum. Arkadaş tek kişi savunma yapsın, başkası yazmazsa iyi olur.

#1 - 19.06.2023 18:41
Merhablar, öncelikle ooc kinini kenara bırak ali kardeşim, oyundayız bunun farkına var yüklediğin video başlığı yakışmıyor sadece seni küçük düşürür, videoda kullandığın başlık bunu belli ediyor. Şimdi ise şikayete gelelim ali kardeşimiz biraz içerlemiş bu yüzden ağlayıp şikayet açmak için yer aramış. Hile kullanmıyorum kullanacak olsam neden bu adama araçtayken hiç hit atamayayım? Gerekli bütün kontroller yapılabilir, adabıyla savaş arkadaşım. En azından senin gibi esp sokup norecoil açmasını herkes biliyor. Videoda Frame ve improved demişsin herkesin yaptığı gibi space bas çek yapıyorum bunu herkes yapabilir.  İmproved kullanmıyorum, o kadar düşmedik. Orada gördüğün gibi nişan alırken sıkmıyorum sıkmadığım içinde c ye bastığımda sunucu animasyonu bozuyor ve  karakterim yavaş şekilde koşuyor videoda gördüğün gibi. Açmak için şikayet açma ali kardeşim. İyi forumlar dilerim, iyi roller.  :vice:

#2 - 19.06.2023 18:47
Merhablar, öncelikle ooc kinini kenara bırak ali kardeşim, oyundayız bunun farkına var yüklediğin video başlığı yakışmıyor sadece seni küçük düşürür, videoda kullandığın başlık bunu belli ediyor. Şimdi ise şikayete gelelim ali kardeşimiz biraz içerlemiş bu yüzden ağlayıp şikayet açmak için yer aramış. Hile kullanmıyorum kullanacak olsam neden bu adama araçtayken hiç hit atamayayım? Gerekli bütün kontroller yapılabilir, adabıyla savaş arkadaşım. En azından senin gibi esp sokup norecoil açmasını herkes biliyor. Videoda Frame ve improved demişsin herkesin yaptığı gibi space bas çek yapıyorum bunu herkes yapabilir.  İmproved kullanmıyorum, o kadar düşmedik. Orada gördüğün gibi nişan alırken sıkmıyorum sıkmadığım içinde c ye bastığımda sunucu animasyonu bozuyor ve  karakterim yavaş şekilde koşuyor videoda gördüğün gibi. Açmak için şikayet açma ali kardeşim. İyi forumlar dilerim, iyi roller.  :vice:
toxicliği siz yapmasanız kimse yapmaz.
Bu arada demişsin ki hile kullansam neden adama hiç hit atamayayım. Aimbot kullanmıyorsun ama framevigilante ve improved kullanıyosun

#3 - 23.06.2023 12:00
tamam kanka bidaha kapattırmıcaz birliğinizi, açın oynayın  ??? ???

#4 - 23.06.2023 21:07
[/quote

Yan karakteri ile gelip Uzgun un elinden kurtarmak için yumruk ile Dalan coooountless olr gibi

#5 - 24.06.2023 03:03
[/quote

Yan karakteri ile gelip Uzgun un elinden kurtarmak için yumruk ile Dalan coooountless olr gibi
hit atamayan down uzgun

#6 - 26.06.2023 21:13

#7 - 02.07.2023 21:39

Burada paylaşılan video üzerinde şikayet değerlendirildi. Sunulan kanıt yeterli değil, video içerisinde herhangi bir 3. parti yazılımı bulunmuyor.