Konu: [19.03.23 - Bella Mascinelli] Retarted RP, restart sonrası ihbar.  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2023 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bella Mascinelli @licarfardx

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  John Latucca isterse şikâyete şahitlik yapabilir, gördüğünü sanıyorum.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.23, 01.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
restart sonrası ele gelen silahı role dökmesi, retarted rp; silahıyla tutuklanan birine karşı hiçbir şey olmamışçasına sözlü kışkırtması, kendince üstünlüğünü ifade etmesi, gerçekdışı ve abartı rol.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: manifesto sunucuya restart attıktan sonra oyuna girdim, ikinci bilgisayarımda olduğundan kasma, donma yaşıyorum. oyuna bella mascinelli karakterinin tam karşısında girdim, saniyesinde elime gelen tabancayı role yansıtıp kayıp yaşamamı sağladı. ek olarak öncesini görmezden gelirsek ihbarı kıskançlıktan, edilen hakaretten dolayı vermiş, korku rolü veya md olarak pdye yardım amacıyla değil. retarted kısmı ise ruhsatsız, seri numarası olmayan bir silah taşıyıp ihbarın sonucunda yakalanmış bir adama "ucube kimmiş, hahahaha aptal seni, hadi siktir git" gibisinden zorbalamayı hiç kimse mantıklı görmez.  son üç ekran görüntüsünde diğer bilgisayarımda yaşadığım donma problemleriyle polis rolündeki oyuncuların zamanını çalmamak için bilgisayar değiştiriyorum. son ekran görüntüsünde de ooc düşünceyle hareket ettiğini ifade ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.03.2023 02:28
Sen neden ooc sataşıyorsun bana dememin sebebi tamamen bana pmden sürekli yazman rolle bir alakası yok, yani ooc hareket etmedim seni tanımıyorum bile. Ortada bir ihlal olmadığı için ss almadım, donanım sorunların beni ilgilendirmiyor tamamen senin sorumluluğun altında. Chatlog dosyam tamamen editlenmemiş durumda, atarım yönetim zaten loga bakarak bu chatlogu doğrular. VCFMD üyesi olduğum için ihbarlarım NINER olarak gidiyor diye biliyorum. Lafın kısası sadece chatlogumu okuyarak anlayabilirsin. "Silahım gerçek ucube, istersen polisi ara " dedin ve polisi aradım burada bir yanlış yok, ıc agresif davranan sizsiniz. Benim de bu durumda sizi tutuklatırken ıc agresif davranmam gayet normal diye düşünüyorum :).
https://www.hizliresim.com/af13pt1

« Son Düzenleme: 19.03.2023 02:35 licarfardx »

#2 - 19.03.2023 02:35
şikayetin altında tartışmaya hiç gerek yok ki iki platform oyuncusunun yapması gerektiği üslupla yazışalım. manifesto sunucuyu restartladı ve herkes oyuna yeni girdi. Karşına aniden gelen ben de yeni girdiğimden dolayı tabanca elime yansıdı. Dalga geçer gibi trol üslupla birilerini kandırmaya çalışırmış gibi "oyuncakmi." yazarsan karşındaki öyle düşünür. Sen de oyuna yeni girdin ben de, ihbara yönelen ve polis karakteri canlandıran diğerleri de öyle. O noktada silahı elimde tutmak için ne geçerli bir sebebim var ne de mantık çerçevesine dayatabileceğim bir nokta. Demek oluyor ki ben karşında, bisikletini park ettiğin yerde restart öncesi çıkmışım. Restart sonrası oyuna girince ister istemez silahın yansıdığını bilmene rağmen dalga geçer gibi role dökmen, sürekli rol olduğundan silahla tutuklanan birini oyun dışı mantığıyla zorbalamaya çalışmanın bir mantığı yok. 👍🏻👍🏻👍🏻

#3 - 19.03.2023 02:37
Sunucu açıldı veya restart oldu umrumda değil, sen bana chatte silah gerçek, ucube polisi arayabilirsin dedin? yaptım. Kanıtlarda ortada, sana ooc bir yaklaşımda bulunmadım tanışmıyoruz bile. Sürekli Roleplay kuralına uymalısın, sunucuya girdiğinden itibaren tamamen ıc hayattasın, dediğin her şeyi role dökerim çünkü roleplay. :manifdog
« Son Düzenleme: 19.03.2023 02:40 licarfardx »

#4 - 19.03.2023 02:42
kural kuraldır. yeni girmiş bir oyuncunun böyle bir haksızlığa uğrayıp mağdur durumda kalmaması gerektiğini düşündüğümden şikâyet açtım. benim veya senin lehine sonuçlanacak 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

#5 - 19.03.2023 02:52
Donanım sorunların beni ilgilendirmiyor tamamen senin sorumluluğun altında. Ben de girer girmez silahını kaptıran çok gördüm. kısa ve öz sürekli roleplay.
Attığınız ilk ekran görüntüsünde de belli olduğu gibi, silahınızı görüyorum oha silah diyorum- sonrası hem chatlogumda hem attığınız ss'lerde de bulunuyor. Polisi arıyorum, tutuklanıyorsunuz. Burada bir hata göremiyorum, retarted rp hiç göremiyorum. 
Silahı görmem, (ilk ss'iniz)- ve devamı. https://www.hizliresim.com/4sg9ymb şöyle bunu ss almışım bırakayım dedim.

#6 - 19.03.2023 18:03
Donanım sorunların beni ilgilendirmiyor tamamen senin sorumluluğun altında. Ben de girer girmez silahını kaptıran çok gördüm. kısa ve öz sürekli roleplay.
Attığınız ilk ekran görüntüsünde de belli olduğu gibi, silahınızı görüyorum oha silah diyorum- sonrası hem chatlogumda hem attığınız ss'lerde de bulunuyor. Polisi arıyorum, tutuklanıyorsunuz. Burada bir hata göremiyorum, retarted rp hiç göremiyorum. 
Silahı görmem, (ilk ss'iniz)- ve devamı. https://www.hizliresim.com/4sg9ymb şöyle bunu ss almışım bırakayım dedim.

yazdıklarımı anlamak istemediğin için sana göre şikâyet açmalık bir şey yokmuş gibi düşünüyorsun. restart umurunda olmayabilir, fakat ortada restart atıldıktan sonra herkesin yeni girdiğinin bir gerçeği var. empati yap, jackie valachi veya bella mascinelli oyuna girince eline otomatik olarak tabancası geliyor, ben veya bir başka oyuncu kazan kazan uğruna ihbar verip başını ağrıtmaya yol açıyor.  bu noktada her insan bunun hatalı davranış olduğunu fark edip yapmaz, role dökmez. eğer oyuna girdikten iki dakika sonra q e yapıp silahı gösterseydim, emote yansıtmadan elimde koşuştursaydım bu noktada tamamen sen haklıydın, şikâyete taşımaya gerek kalmazdı. ek olarak retarted rpnin nerede olduğunu sana yukarıda izah ettim, açıklamalarımı okursan daha iyi iletişim kurup karşılıklı konuşabiliriz. her şeyin roleplaydan ibaret olduğunu söylüyorsan tabancasını yakalatmaya yol açtığın birinin karşısına geçip "hadi siktir git, hahahaha siktir git, ucube kimmiş?" kışkırtır, haraslarsan karakter ölüm iznini alırım. ki bunun da mantıksız olduğunu söylersin.

#7 - 19.03.2023 18:26
@licarfardx adına (istek üzerine)

şu kısmı yine vurgulamak istiyorum. ""Silahım gerçek ucube, istersen polisi ara " dedin ve polisi aradım burada bir yanlış yok, ıc agresif davranan sizsiniz. Benim de bu durumda sizi tutuklatırken ıc agresif davranmam gayet normal diye düşünüyorum :)." burada haklıyım madem ortada hata var ve silahını çok seviyorsun git polisi ara diye beni tehdit edemezsin. emote atmamışım diyorsun ben nereden bileyim senin oyuna yeni girdiğini? "tabancasını yakalatmaya yol açtığın birinin karşısına geçip "hadi siktir git, hahahaha siktir git, ucube kimmiş?" kışkırtır, haraslarsan karakter ölüm iznini alırım. ki bunun da mantıksız olduğunu söylersin" izni alabilirsin evet onca polisin içinde de silahı çekip beni vuramazsın bir saniye içinde fear-rp kuralından hemen ck olursun realiteye göre oyun oynamak lazım, amerika'da rol yapıyoruz. rolümde kesinlikle bir hata yok, ilk başta evet hadi ihbar et ayaklarına girmeyecektin madem silahını çok seviyorsan.
işten döndüğümde ben de bir şeyler eklerim metrodan yazıyorum.

#8 - 19.03.2023 18:36
silahi sevmek ne alaka bes aydir kullanmadigim silahi ne yapayim niye boyle ooc dusunuyorsun  :D

silahim gercek istersen polisi ara diye rol   ::)

yeni girdigimi biliyorsun, karsinda dogdum ve gordun, on saniye gecmeden ihbar verdin. bire bir tartisip yorumlarla doldurmaya gerek yok, ayni seyleri yaziyorsun sadece

#9 - 19.03.2023 19:40
Şikayet incelendi, bir sorun bulunmuyor.