Konu: [Jesus_Hope 18/03/2023] Türkçe Terim - Hatalı emote  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2023 22:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jesus_Hope @renaultcuu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard_Rayford @xqsxmih - Marissa_Kournikowa @Cox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/03/2023 - 20:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote - Türkçe Terim Kullanımı

Alıntı
- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)

- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ss'te herşey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir kaç kere daha türkçe terim kullanmıştı fakat sslerini alamadım gerekli işlemler yapılırsa sevinirim.

#1 - 19.03.2023 13:15
Şahitliğimi, onaylıyorum.

#2 - 19.03.2023 16:35
Savunmanızı gün içinde iletin. @renaultcuu

#3 - 19.03.2023 16:48
Gerçek hayatta kullandığım kelimeler aklımda kaldığı için yanlışlıkla oyun içine yansıttım. Bir daha tekrarlamayacağım özür dilerim.

#4 - 19.03.2023 18:02
Bunun yeterli bir savunma olduğunu sanmıyorum :/

#5 - 19.03.2023 18:51
Ne yapabilirim hocam farkındayım türkçe terim kullandığımın ve özür diledim bir daha yapmayacağım kusura bakmayın elimden başka bir şey gelmez çünkü hatalıyım ve hatamın farkındayım. özür dilerim..

#6 - 19.03.2023 19:28
Şikayet incelendi. @renaultcuu şimdilik uyarılıyorsunuz, tekrarında ceza alacaksınız.