Konu: Krasimir Zakharov / Gennadi Kirillovich - DM / Retarted RP  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 18.02.2023 15:16
Ivan Ferro inmeden elindeki silahı göremezsin, sen benzinlikten beri silahlı olduğunu söylüyorsun. Hala saçma konulara giriyorsun şikayeti saptırıyorsun, uzatma sonuçlansın.

#21 - 18.02.2023 16:18
En başta zaten senin tehdit olduğunu bilmiyorduk canımın içi, adam silahla indi. Silahla inerse vururum, sen onu silahlı arabaya aldıysan senide vururum. Dünden beri sana bunu anlatmaya çalışıyorum.

#22 - 18.02.2023 16:45
Bro niye hala o rolden bahsediyorsunuz anlamadım? Şikayetin konusu o değil, saptırmayın dediğim halde niye hala konuyu değiştiriyorsunuz? Dün size karşı agresif bir rolüm gerçekleşmediği halde tek başıma Vice Mall'da dururken gelip beni tehdit ettiniz. Özür dilememi istediniz, oradan çıkmamı söylediniz. Çıkınca da sıktınız. Konu bu, iki gün önceki rol değil. Şikayetimde bahsettiğim konu bu rol üzerine. Başka bir şikayet gibi hala o olaydan bahsediyorsunuz. İleti atmayın artık.

#23 - 18.02.2023 16:46
Dün Ivan silahla inmedi, kimsede silah veya maske yoktu. Yine de düştüm :D Sonuçlanabilir. @METEHAN @RECOLT

#24 - 18.02.2023 16:57
Değişik bir adamsın

#25 - 18.02.2023 19:00
Karakterinize yeni geçmiş olabilirsiniz fakat ekran görüntülerinde görüldüğü üzere sürekli Kaspar Ferro ile beraber geziyorsunuz ve karşı taraf için bir tehdit oluşturuyor. @Shiels

Karakter düşmanlarınızla birlikte beraber geziyor&dolaşıyor olabilir fakat her gördüğünüz yerde de bu şekilde darlayıp sürekli vurdulu&kırdılı roller yapamazsınız. Tekrarında caydırıcı bir ceza alacaksınız. @THORKU