@Rose gün içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.
Normalde bir şey yazmayacaktım, etiketiniz üzerine cevaplıyorum, açılmak için açılmış bir şikayet. Taraflarına bir hakaretim söz konusu değil, ayrıca pm attığım kişi kendileri bile değil. Neden başkası adına şikayet açmışlar anlamış değilim, ooc arkadaş oldukları için aktif çatışma ortamında mix yaparak bertuzzi birliği üyesi roberto bizi takip edip bu arkadaşlara info veriyor. Ben de dayanamayıp pm atıyorum, çünkü savaş ile alakaları bile yok, en doğal hakkım karşı tarafı durdurmak. Her şey apaçık ortada, şikayeti açması gereken kişi ben iken görmezden geliyorum. Benim bu pmleri ona attığımı nereden biliyorlar? Demek ki arkadaşlar, günlerdir gereksiz şikayetlerinize yanıt vermekten epey sıkıldık. Halen göz göre göre bu multi arkadaşların insanları şu dönemde, bu şekilde darlamasına izin veriyorsunuz. Oyuncu şikayetlerindeki çoğu konu bunlara ait, gereksiz ve kin dolu. Ceza verdiğiniz konu hızlı sonuçlandı diye gidip bütün diğer konulara sizi etiketlemiş, yazdığı şeyler utanç verici. Daha ne diyebilirim bilmiyorum, sonuçlanabilir.