Konu: [2/12/2023 - Yaralı kural ihlali]  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.02.2023 02:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jaidel_Love - Darren_Tibbs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jeremiah_Sullivan @thefuzzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraflarda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fotoğraflarda göründüğü üzere, ilk yaralı durumuna düştüğüm durumda Jaidel karakteri yanımızdaydı ve yaralı olduğumuzu biliyordu. İlk yaralı durumundan bir kaç dakika sonra bize gelip tekrar sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1065041398551814256/1074093306759348274/sa-mp-981.png?width=994&height=559
https://media.discordapp.net/attachments/1065041398551814256/1074111869805146132/sa-mp-992.png?width=994&height=559

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.02.2023 02:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.02.2023 03:11
Komik bir şikayet olduğunu düşünüyorum, arkadaşlar gördüğünüz gibi bize dağdan ateş açıyor. Bizde ateş açıldığı için inip sıkıyoruz, burada rk kural ihlalini kim yapıyor? Durum gerçekten komik.  :garip:  https://streamable.com/gygj6a
« Son Düzenleme: 12.02.2023 03:17 i lived i got old »

#3 - 12.02.2023 03:34
Aracımızı sürerken RK'lı olduğumuzu bildiğiniz halde araç ile peşimizden geliyorsunuz, RK'lı olmayan arkadaşımız ise inip ateş ediyor. RK'lı olduğumuzu çok iyi biliyorsun dostum. Komik değil gayet yerinde bir şikayet. Jeremiah karakterinde de bendede silah yok zaten.

#4 - 12.02.2023 03:37
Aracımızı sürerken RK'lı olduğumuzu bildiğiniz halde araç ile peşimizden geliyorsunuz, RK'lı olmayan arkadaşımız ise inip ateş ediyor. RK'lı olduğumuzu çok iyi biliyorsun dostum. Komik değil gayet yerinde bir şikayet. Jeremiah karakterinde de bendede silah yok zaten.

Yerinde bir şikayet değil, yanında olan arkadaşın ateş açmasa bizde açmazdık. Zaten sizinle bir olayımız vardı rolde, daha sonrasında sizle konuşmaya gelecektik. Ama mekanınızda bulamadık, Anastasia karakteri evi basıp ateş ettiğinizi bana ıc yollarla ulaştırdı. Geldiğimizde sizi gördük, sizce normal mi?

#5 - 12.02.2023 03:47

Gördüğünüz gibi, eve her an girebilirler diye telefonuma çağrı alıyorum.

#6 - 12.02.2023 04:13

Yerinde bir şikayet değil, yanında olan arkadaşın ateş açmasa bizde açmazdık. Zaten sizinle bir olayımız vardı rolde, daha sonrasında sizle konuşmaya gelecektik. Ama mekanınızda bulamadık, Anastasia karakteri evi basıp ateş ettiğinizi bana ıc yollarla ulaştırdı. Geldiğimizde sizi gördük, sizce normal mi?

Ev basıp silahla ateş etme diye bir rolün olmadığını söylesem? Arkadaşın sadece kapısını çaldık ve özür istediğimizi söyledik. Daha sonra araçlarınız peşimize takıldı.
Takip ediyor musunuz diye dağa sürdük. RK'lı olmamıza rağmen tekrar role girmek zorunda bırakıldık.

#7 - 12.02.2023 04:34

Ev basıp silahla ateş etme diye bir rolün olmadığını söylesem? Arkadaşın sadece kapısını çaldık ve özür istediğimizi söyledik. Daha sonra araçlarınız peşimize takıldı.
Takip ediyor musunuz diye dağa sürdük. RK'lı olmamıza rağmen tekrar role girmek zorunda bırakıldık.

Bu konu hakkında fikrim yok, bana söylenen bu.

#8 - 12.02.2023 15:19
oyun zevkimizi nie bozuyonuz cokmu dm meraklisiniz

#9 - 12.02.2023 15:36
Şikayet incelendi.

Ortada herhangi bir ihlal gözükmüyor. Yanınızdaki arkadaşınız sıktıysa onların da doğal olarak size de arkadaşınıza da sıkma hakkı doğar. Herşey rolsel olarak gelişmiş. K&A