Konu: [9.02.2023] Maske_38584 - Maske Kural İhlali Retarted RP  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_38584 - https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=26628

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6.3. Maske Kullanımı: Karakteriniz özel durumlar hariç hiçbir şekilde maske takamaz/maskeyle gezemez. Hem sistemsel olan maske hem de aksesuar ile takılan maskede bu durum geçerlidir.
Özel Durumlar:
- Anlık bir çatışmaya/hit atmaya girerken takılabilir.
- İllegal rol yaparken, diğer insanlarla(sivillerle-kalabalık rol alanında değilseniz) iletişimde değilken kanıt bırakmamak için takılabilir.
- Sürekli olarak maske takıp çıkarmak IC olarak tespit edilmenize sebep olabilir. Olay anında maskeli olsanız da maskesiz tespitinizi sağlayan kanıt varsa itiraz kabul edilmez.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hastane içerisinde Ivan karakteri telefonla konuşurken maskeli SS'de görünen şahıs anlam veremediğim(z) bir role bürünüyor. Hastane içerisinde maske ile dolaşması da ayrı bir komik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 09.02.2023 23:17 BigBoss »

#1 - 10.02.2023 16:27
@Loçko Savunmanızı yapın.

#2 - 10.02.2023 17:56
Arkadaşları takip etmişti beni bende araçta görmüştüm onu sonrasında tedavi için hastaneye gitmiştim (/tedaviol) konuşma sesleri gördüm ve odaya girince takip ettikleri yerde gördüğüm kişiydi o yüzden maskeyle girdim odaya arkadaşları hastaneye gelip onu almaya gelincede bende o yüzden kaçarak gittim.

#3 - 10.02.2023 18:36
Orda maskeyle dolaşmıyordum zaten odaya giriceğim için hastanede kimse yoktu zaten Fire Department hastanesindeydik, Sonuçlanabilir @Hammerlein

#4 - 10.02.2023 18:39
Etrafta birilerinin olması fark etmeksizin Sürekli Roleplay durumu mevcut. Karakter maske kural ihlali sebebiyle ceza alacak.