Konu: Avidan Iskowitch (Aktif rolde bağlantı koparma)  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 05.02.2023 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Avidan Iskowitch @Nasai

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SrrMstr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/02/2023, 21.39 - 21.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde oldukça net şekilde görünüyor ancak yine de açıklayayım. Rol dahilinde kişiyi bir süre kovaladık ondan sonrasında aracından inip ateş açtı. Bizim silahlı olacağımızı düşünemedi sanırsam indik ateş açıp vurmaya başladığımızda bağlantı kopardı. Daha sonrasında arkadaş girene kadar polislerin geleceğini düşündüğümüz için araçlara bindik ve tam uzaklaşacakken geri girdi. Daha sonra da dışarıda vurulacağını bildiği için interiora kaçtı. Yani üstünlük sağlayabilmek adına bağlantı kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 18 yaşında 1.10 çocuk rolü ile küçük hitboxlu skin kullanarak dm arayışına giren arkadaşımız vurulunca bağlantı koparıyor. İhlal kapsamına girer mi girmez mi bilmediğim için soru attım, İrina Petrova tarafından yanıtlandı onun da fotoğraflarını attım. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. İyi forumlar.

#1 - 05.02.2023 15:54
Öncelikle iyi forumlar, sste göründüğü üzer @Nasai
İle girdiğimiz rolde bayılcağını anlayınca bağlantı koparıp oyundan çıkış gerçekleştirdi. Bizde olay yerinden ayrılmadık, bir süre sonra giriş yapıp bizim beklediğimizi görünce zıplaya zıplaya(bunny) yaparak uzaklaşmıştır.

Videoda olmadığım için paylaşım yapamıyacağım, ancak sste tam vurulduğu zaman çıktığı crossa yansımıştır. Tekrardan iyi forumlar.  :vice: :vice:

#2 - 05.02.2023 19:31
24 saat içerisinde savunmanızı iletin lütfen.

#3 - 05.02.2023 21:50
Merhaba, oyunum burada çöküyor. arkadaşa bunu dememe rağmen şikayet açmış ::) ::) ::) daha sonra oyuna girip arkadaşları vuruyorum 5 dakika geçmeden.

#4 - 05.02.2023 21:57
Ek olarak oyunum sıkarken çöküyor, emote veriyorum. oradan anlarsınız, hit yememin sebebi sıkarken çökmesi.

#5 - 05.02.2023 22:41
@Nasai 5 dakika içerisinde oyuna girdiğinize dair bir kanıt iletmelisiniz, aksi durumda ceza alabilirsiniz.

#6 - 05.02.2023 23:00
@Nasai 5 dakika içerisinde oyuna girdiğinize dair bir kanıt iletmelisiniz, aksi durumda ceza alabilirsiniz.
İlk iletimde görüyorsun, oyuna yeni giris yaptıgımı. beş dakika bile geçmiyor, hatta bu süreden daha erken giriyorum.
« Son Düzenleme: 05.02.2023 23:02 Nasai »

#7 - 05.02.2023 23:09

#8 - 05.02.2023 23:35
Sorun görülmedi. K&A.