Konu: [17.02.2023]Lucas Hofmann - Rolden kaçmak için q  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.02.2023 15:52
bir şey daha eklemek istiyorum. Arkadaş q attığımı söylesede herhangi bir chat loguna oyundan çıkış ve ya bağlantı kopması gibi birşey göremiyorum. sadece ıd ile bakıyor arkadaş.

#11 - 19.02.2023 19:23
bir şey daha eklemek istiyorum. Arkadaş q attığımı söylesede herhangi bir chat loguna oyundan çıkış ve ya bağlantı kopması gibi birşey göremiyorum. sadece ıd ile bakıyor arkadaş.
İhbar sayesinde sizi bölgede buluyorlar ve durdurup kontrol etmek için ihtar veriyorlar. /Q için hala yeterli bir savunmanız yok @Forza_g

#12 - 19.02.2023 21:31
Hotline etkinliği için girmiştim zaten polisler beni arama başlayınca evime kaçıp oyunu kapattım, daha fazla role devam edemeyeceğim için gidip başka işlerle ilgilendim. 15 dakika beklemem gerektiğini hatırlamıyordum. /q için özür dilerim fakat IC hapis yememi gerektirecek bir durum yok. Dediğim gibi karakterim zaten polislerin elinden kurtulmuştu. Sizinle rol içerisindeyken veya kaçarken /q attığımı gösterecek bir kanıtınız varsa ekleyebilirsiniz. IC hapis için tekrar Lucas karakterini aramanız gerekecek.

#13 - 19.02.2023 21:47
Lucas Hoffman karakteri cezalandırılacak.

Kaçtıktan hemen sonra 15 dakika geçmeden oyundan çıkış sağlayamazsınız.