Konu: [4.02.2023- Timur Sarkisyan] Çoklu ihlal  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2023 05:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Sarkisyan, BatuhanC the Emperor (vice-rp.com)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Terrel Shamar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video içerisinde kesitlerin başında bulunuyor.
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

[/size]16. Sürekli Roleplay[/size]
- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.
[/size][/color]
[/size]4.2. İletişim:[/color][/size] Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.[/color]
(bizim hakkımızda ooc bilgi verildiğini düşünüyorum)

[/size]11. Güvenli Bölgeler[/size]
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
[/size]11.1. Güvenli Legal Rol Ortamları:[/color][/size] Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.[/color]
[/size]- Rolde AFK kalmak[/color]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoya alt yazılar ile destekleyerek ekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/dxpxme

Ek açıklamalar(varsa): Vice'da ilk defa birine şikayet açtım şaşırtıcı.
[]

#1 - 04.02.2023 05:16
Merhaba.

Bu şikayetin geleceğini tahmin ediyordum, uzun zamandır oyunu oynamıyordum, şahsen saçma sebeplerden ismimi karalama kampanyanıza üzülmedim değil.

Savunma yazılacak bir şikayet konusu değil fakat ben yine de birkaç kelime edeyim. İçinizde kalmasın.

İlk kısma gelelim. Timur karakteri yıllar boyunca şehirde hüküm sürmüş vaktinde onaylı birlik olan KASPAROV birliğinin aktif BOSS karakteri. Birlik adına açılmış bir mekan, araç kapının önünde park edilmiş bir şekilde duruyor. Videoyu sürekli kırpmışsınız, kendi saçma rolleriniz ve ihlalleriniz ile daha fazla kendinizi rezil etmemeniz için. Aracınız ile aracı itekleyerek belli ki pizzacının arkasına götürmüşsünüz, rol dahilinde böyle bir şey yapmanız yasak. Aracı artık çalmaya mı çalıştınız, çalışmadınız bilmiyorum. Aracı karakterim orada gördüğünde, başında da siz olduğunda karakterim haklı olarak suçu karakterlerinize atıyor. Buna rağmen karakterim sadece küfür ederek tekrar mekanın önüne araç ile birlikte dönüyor. Daha sonra bariz DM aradığınız belli, ortada hiçbir sebep yokken karakterlerinizin suçlu olduğuna rağmen ateş açıyorsunuz.

Valachi karakterlerinden birisi de mekan içindeydi. Kendisi gelip role dahil oldu, size ateş açtığında kaçtınız. Defalarca silah ile mekana gelip aktif rol ortamını baltaladınız. Süreçten @Lutz 'un bilgisi var.

Alhambra önünde oyunumu AFK bırakıyorum. Daha önce Garza birliği ile roldeydim, Alhambra'yı satın alma rolünü yaptıktan sonra AFK bıraktım. Siz gelip saçma bir rol ile, herhangi mantıklı bir rol geçmişimizin olmadığına rağmen rol yapmaya çalışmışsınız. Ben neden rol yapmak istemeyeyim? Ki bu rollerinizden sonra şahsen sizler ile rol yapmak istemiyorum.

Poschevo hoodunda karakterlerimiz, sizin ile denk geliyor. IC olarak Poschevo birliğinin yüksek rütbelileri ile karakterim istişare yapıyor, alıp götürüyor. Role uymayıp motora atlayıp gidiyorsunuz. Buraya da eyvallah, sindirdik. Şikayet tam bir troll vakası.

Karakteriniz CK edildi. Bu yüzden de şikayet açmışsınız, fazla kelime yapmaya gerek yok. İyi geceler, mantıklı roller diliyorum.

#2 - 04.02.2023 05:18
Karakterin Ck edilmesi ile ilgili bir durum yok seni pm üzerinden uyardım. Terrel bilerek Fear gerçekleştirmediği için Forcelanmış. ;)
Kasparovdan olup olmaman beni ilgilendirmiyor Boss olmak hiç ilgilendirmiyor çünki IC de bir tanışıklığımız veya benim seni ordan burdan duyduğum yok.
Arabanın başında bile değildik orda bir motorlu vardı bir de arabanın kapısının önünde duran bir eleman onları görmedin bizi niye gördün?
Arabanı biz çalmadık bunun için sana yarın akşam isteğine bağlı videoda atarım.
Karakterlerimiz suçlu falan değil sen bize durduk yere iftira atıp tehtid edince önceki yaptıklarınıda katarak vurma gereği duyduk.

Kardeşim adını kimse karalamıyor Oynadığın karakterinin kişiliğini role yansıtamıyorsun.
Mekana 2 defa geldik abartmanın lüzumu yok tüm video bende var. Ayrıca 2. de hepiniz dışarı çıktınız biriniz silahlı sen ışık hızında içeriye giriş sağladın onu ben şikayete bir yere gerekmediği sürece eklemeyeceğim ama Youtube'a zamanı gelirse koyarız hani biz DM videosu çekiyoruz hani.

Benim senin ile bir derdim yok IC'den de bunu ifade etmek için yanına geldik fakat sen bizimle role girmek yerine Afkda kalıp cevap vermemeyi kabullendin burdan ne gibi mantıklı rol çıkabilir? En net tabir ile duvara konuştuk. Sonra senin rol alanından çıktık ve bara gittik. Barda Terrel bana seni gördüğünü falan söyledi bende elleyemez dedim burda izin almadığın sürece ve bize bilgi verilmediği sürece agresif bir rol gerçekleştiremezsin. Videoda bahsettiğim 2. olay oldu. Bize haber verilmedi.

Sürekli Rp onu gerektiriyor işte, ya rol ya rol bizde isterdik seninle barda rol yapmayalım ama yine iki üç yerde uyup uymadığımız yerlerde oldu kimse ihlal gerçekleştirmeyecek diye bir kaide yok. İki muhabbet edip motorla turlayalım sonra kapatıp bilgisayarları birbirimize tükürelim diye girdiğimiz yerdi orası ama 5:46'da sana cevap yazıyorum işte hayatın bazı tarafları. :D
Bir daha ki oyunu bırakıp dönmende rollerine dikkat edersen memnun kalırız gerçi sizinle rol yapmamak için nc atıcaz +7 kişi şikayet atıldığı dakikada toplanmış.

Karşı taraf ortak nezaketi esirgediği için bende birazcık esirgemiş bulunuyorum kusura bakmayın hak etmeyen hak ettiği kadarını alır.

Edit:(Hazır fotoğraf buldum bak kim çalıyor orda kaçan kim bizmiyiz?)
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 04.02.2023 05:56 Narcolipte »

#3 - 04.02.2023 12:06
Her şey rol dahilinde olup biten şeyler. Alhambra önüne geldiğinizde belli ki zaten o anda oyuna bakmıyordu, siz role girmeyi denemişsiniz. Bir sorun görülmedi. K&A.