Karakterin Ck edilmesi ile ilgili bir durum yok seni pm üzerinden uyardım. Terrel bilerek Fear gerçekleştirmediği için Forcelanmış.
Kasparovdan olup olmaman beni ilgilendirmiyor Boss olmak hiç ilgilendirmiyor çünki IC de bir tanışıklığımız veya benim seni ordan burdan duyduğum yok.
Arabanın başında bile değildik orda bir motorlu vardı bir de arabanın kapısının önünde duran bir eleman onları görmedin bizi niye gördün?
Arabanı biz çalmadık bunun için sana yarın akşam isteğine bağlı videoda atarım.
Karakterlerimiz suçlu falan değil sen bize durduk yere iftira atıp tehtid edince önceki yaptıklarınıda katarak vurma gereği duyduk.
Kardeşim adını kimse karalamıyor Oynadığın karakterinin kişiliğini role yansıtamıyorsun.
Mekana 2 defa geldik abartmanın lüzumu yok tüm video bende var. Ayrıca 2. de hepiniz dışarı çıktınız biriniz silahlı sen ışık hızında içeriye giriş sağladın onu ben şikayete bir yere gerekmediği sürece eklemeyeceğim ama Youtube'a zamanı gelirse koyarız hani biz DM videosu çekiyoruz hani.
Benim senin ile bir derdim yok IC'den de bunu ifade etmek için yanına geldik fakat sen bizimle role girmek yerine Afkda kalıp cevap vermemeyi kabullendin burdan ne gibi mantıklı rol çıkabilir? En net tabir ile duvara konuştuk. Sonra senin rol alanından çıktık ve bara gittik. Barda Terrel bana seni gördüğünü falan söyledi bende elleyemez dedim burda izin almadığın sürece ve bize bilgi verilmediği sürece agresif bir rol gerçekleştiremezsin. Videoda bahsettiğim 2. olay oldu. Bize haber verilmedi.
Sürekli Rp onu gerektiriyor işte, ya rol ya rol bizde isterdik seninle barda rol yapmayalım ama yine iki üç yerde uyup uymadığımız yerlerde oldu kimse ihlal gerçekleştirmeyecek diye bir kaide yok. İki muhabbet edip motorla turlayalım sonra kapatıp bilgisayarları birbirimize tükürelim diye girdiğimiz yerdi orası ama 5:46'da sana cevap yazıyorum işte hayatın bazı tarafları.

Bir daha ki oyunu bırakıp dönmende rollerine dikkat edersen memnun kalırız gerçi sizinle rol yapmamak için nc atıcaz +7 kişi şikayet atıldığı dakikada toplanmış.
Karşı taraf ortak nezaketi esirgediği için bende birazcık esirgemiş bulunuyorum kusura bakmayın hak etmeyen hak ettiği kadarını alır.
Edit:(Hazır fotoğraf buldum bak kim çalıyor orda kaçan kim bizmiyiz?)